Lista 12 badplatser i Nacka Stockholm

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-06

Sammanställd från de bästa listorna om badplatser i Nacka Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Glasbrukssjöns badplats, Sickla Strand, Erstaviksbadet, Långsjöbadet, Stensöbadet. Låt oss utforska!

1.Glasbrukssjöns badplats

Glasbrukssjöns badplats

2.Sickla Strand

Ett modernt och bekvämt boende nära allt du behöver

Sickla Strand
  • Betyg: 4,2/5 (252 Review by google)
  • Adress:

    Sickla strand 72, 131 34 Nacka, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

  • Fördelar:

    Bra läge nära kollektivtrafik, vattennära läge med många restauranger och butiker, stora ljusa lägenheter med balkong

  • Nackdelar:

    Dyrt område, kan vara svårt att hitta parkering, mycket trafik under rusningstid

  • Sickla Strand
  • Nacka
  • Lägenheter
  • Hyresrätter
  • Bostäder
Sickla Strand är ett av mina favoritställen för att paddla SUP. Vattnet är ofta varmt och lugnt, vilket gör det perfekt för både nybörjare och erfarna paddlare. Du kan enkelt paddla över hela sjön, eller bara njuta av den vackra utsikten från vattnet.

Sjön är också populär bland swimrunners och triathleter. Det finns gott om bryggor och andra bekvämligheter för familjer och barn, så det är ett bra ställe att tillbringa en dag med hela familjen.

Läs mer: Lista 20 restauranger i Nacka Stockholm

3.Erstaviksbadet

Njut av en härlig dag vid vattnet på Erstaviksbadet!

Erstaviksbadet
  • Betyg: 4,5/5 (240 Review by google)
  • Adress:

    133 36 Saltsjöbaden, Sverige

  • Fördelar:

    Stor bassäng, bra vattenrutschkanor, fina omgivningar

  • Nackdelar:

    Kan bli trångt, dyrt inträde, för kallt vatten

  • bad
  • pool
  • vattenrutschkana
  • utomhus
  • sommar
Upptäck Erstaviksbadets idylliska oas, där lugnet råder och naturen målar upp en förtrollande tavla. Låt fötterna sjunka in i den mjuka, gyllene sanden som en varm kram. Sträck ut dig på den generösa stranden, som en oändlig duk med plats för alla. Njut av den vidsträckta utsikten över fjärden, där böljande vatten möter klarblå himmel i en harmonisk kontrast.

Ta ett uppfriskande dopp i det klara vattnet och upplev en simtur genom ett kristallklart paradis. Låt sinnena vila och ta in den rofyllda atmosfären som präglar detta magiska tillhåll. Oavsett om du söker ensamhet eller sällskap, erbjuder Erstaviksbadet en oas att fly till, minnas och återvända till.

4.Långsjöbadet

Långsjöbadet
Njut av solen, vattnet och det goda livet i Långsjöbadet. Detta lättillgängliga bad är perfekt för familj och vänner, med stöd både upp och i vatten för en trygg och härlig badupplevelse. Ta med dig en picknickkorg eller slå dig ner på någon av de mysiga uteserveringarna för en fika eller ett svalkande glas.

Långsjöbadet erbjuder något för alla, oavsett ålder eller simkunnighet. Barnen kan leka i den grunda delen eller på någon av de roliga lekplatserna, medan de lite äventyrligare kan ta sig en simtur eller hyra en kajak eller SUP-bräda. Önskar du en avkopplande dag kan du bre ut en filt på gräsmattan och njuta av ljudet av vågorna och fågelsången. Långsjöbadet är mer än bara ett bad - det är en upplevelse för hela familjen!

5.Stensöbadet

Stensöbadet

6.Norra Källtorpsbadet

Norra Källtorpsbadet
Norra Källtorpsbadet bjuder på en förtrollande oas där du kan fly vardagens stress och njuta av naturens skönhet. Med sina klippor, bryggor och vidsträckta gräsmattor erbjuder badet en mångfald av aktiviteter för alla smaker.

Oavsett om du söker avkoppling i solen, lekfulla stunder med barnen eller adrenalinfylld pulkaåkning, har Norra Källtorpsbadet något för dig. Dess barnvänliga miljö och det kristallklara vattnet gör det till ett perfekt resmål för familjer, medan de natursköna omgivningarna bjuder på en idyllisk plats för långa promenader eller avkopplande skogsbad.

7.Eriksviksbadet

Eriksviksbadet
Eriksviksbadet erbjuder ett härligt tillfälle att svalka sig och ha kul. Med sitt kristallklara vatten och roliga hoppbryggor är det den perfekta platsen för en sommardag.

Trots den begränsade strandytan och parkeringsmöjligheterna är Eriksviksbadet fortfarande ett populärt resmål för både lokalbefolkningen och tillresta. Missa inte möjligheten att uppleva den här pärlan och skapa minnen som kommer att hålla en livstid.

8.Velamsundsbadet

Velamsundsbadet
Velamsundsbadet är en perfekt badplats för hela familjen. Med en stor sandstrand och gräsytor finns det gott om plats för alla. Njut av solen och ta ett svalkande dopp i det klara vattnet från den fina badbryggan. För de minsta finns en lekplats och för de större en grillplats.

Raststugan har toaletter och omklädningsrum med dusch. Hungriga besökare kan stilla hungern på det lilla fiket som serverar fika, glass och korv. Velamsundsbadet är en riktig pärla bland badplatser och passar utmärkt för en härlig dag vid vattnet.

9.Långsjöns naturreservat

Långsjöns naturreservat
Långsjöns naturreservat erbjuder en sagolik naturupplevelse för hela familjen. Vandra längs den natursköna 1,8 kilometer långa grusleden som ringlar sig runt sjön, perfekt för promenader, jogging eller barnvagnar. Den lugna atmosfären och de vackra omgivningarna kommer att uppsluka er, och trots reservatets mindre storlek kommer ni att känna er som om ni är långt borta från stadens brus.

Detta naturparadis är en perfekt tillflyktsort för att koppla av och njuta av den friska luften och de grönskande omgivningarna. Upplev skogens lugnande sus, fåglarnas kvitter och sjöns glittrande vatten. Långsjöns naturreservat är en oas där ni kan skapa oförglömliga minnen och återvända hem med förnyad energi och ett sinne fyllt av lugn.

10.Vittjärns klippbad

Upplev Vittjärns klippbad – en oas för badälskare! Låt dig omfamnas av det kristallklara vattnet och slappna av på de inbjudande klipporna. Utforska den förtrollande omgivningen, följ stigarna runt sjön och njut av den friska luften. Vittjärn är en magisk plats som ger minnen för livet.

Vattnets renhet och den lummiga naturen skapar en perfekt oas för avkoppling och återhämtning. Oavsett om du söker solnedgångens gyllene sken eller morgondimmans mystik, är Vittjärn en plats som väcker dina sinnen och lämnar dig med en känsla av förundran. Besök detta magiska badparadis och upplev den oöverträffade skönheten i Järvsö.

11.Medley Nacka simhall

Njut av en avkopplande simtur i en trevlig miljö

Medley Nacka simhall
  • Betyg: 3,7/5 (159 Review by google)
  • Adress:

    Griffelvägen 11, 131 56 Nacka, Sverige

  • Öppettider:

    07:15 till 14

  • Fördelar:

    Smidigt, rent, trevlig personal

  • Nackdelar:

    Liten storlek på simhall, låg temperatur i bassängerna, hög ljudvolym

  • Simning
  • Nacka
  • Träning
  • Avkoppling
  • Folkhälsa
Söker du efter en simhall som erbjuder allt du behöver för en skön och avslappnande upplevelse? Då är Medley Nacka Simhall definitivt värt ett besök. Här kan du njuta av en härligt varm bastu, ta ett dopp i den fräscha bassängen eller bara koppla av i det lugna och avslappnade inomhusklimatet.

Medley Nacka Simhall har allt du kan önska dig av en simhall. Den är utrustad med moderna faciliteter, trevlig och kunnig personal, bra öppettider och en nyrenoverad interiör med snygga skåp. Så oavsett om du vill simma några längder, ta en bastu eller bara koppla av, är Medley Nacka Simhall det perfekta valet för dig.

12.Kyrkvikens solbrygga

Kyrkvikens solbrygga är en rymlig och inbjudande oas för både badsugna och solälskare. Med generösa ytor och trappa samt ramp som leder ner till bryggan kan alla njuta av svalkande dopp och härliga stunder vid vattnet. Badstegar gör det enkelt att ta sig i och ur badet, och den mindre bryggan med sittplatser ger ytterligare utrymme för avkoppling.

Dyk ner i det klara vattnet, njut av solen på bryggans bekväma bänkar eller koppla av med en picknick i det grönskande området runt omkring. Kyrkvikens solbrygga är en riktig pärla i Nackas vackra skärgårdsmiljö, perfekt för sommarens alla lata och härliga dagar.
Postförslag