Lista 11 lekplatserna i Sundbyberg Stockholm

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-16

Sammanställd från de bästa listorna om lekplatserna i Sundbyberg Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Tornparkens lekplats, Lötsjöparken, Ateljévägens Lekplats, Rissne Ängars Lekplats, Lodets Lekplats. Låt oss utforska!

1.Tornparkens lekplats

En lekplats för alla att njuta av

Tornparkens lekplats
  • Betyg: 4,5/5 (304 Review by google)
  • Adress:

    172 73 Sundbyberg, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

  • Biljettjänst:

    nej

  • Biljettpris:

    null

  • Högsäsong:

    null

  • Attraktioner:

    Lekplats för alla åldrar med sandlåda, gungor och klätterställning

  • Evenemang:

    null

  • Säkerhetsåtgärder:

    Inhägnad, belysning

Tornparkens lekplats är en lekplats som erbjuder något för alla. Här finns allt från studsmatta och rutschkanor till en klätterborg och en plaskdamm. Lekplatsen passar utmärkt för barn i alla åldrar och den är även ett bra ställe för picknick. På lekplatsen finns det även toaletter och bord för picknick.

Lekplatsen är mycket populär och det kan därför vara mycket folk under vissa tider. Det är därför bäst att besöka lekplatsen under dagar och tider då det inte är lika mycket folk. Lekplatsen är ett bra ställe för barn att leka och röra på sig. Den är också ett bra ställe för föräldrar att träffas och umgås.

Läs mer: Lista 27 restauranger i Sundbyberg Stockholm

2.Lötsjöparken

Lötsjöparken
Parken Lötsjö är en oas i hjärtat av staden. En perfekt plats för en avkopplande eftermiddag eller en aktiv dag med familjen. Här finns något för alla, från lekplatser för barn i alla åldrar till vackra vandringsleder och lugna områden för picknick.

Ta en promenad längs parkens många stigar och njut av den vackra naturen. Spana efter fåglar i träden eller ta en paus på en av de många bänkarna för att njuta av lugnet. För barn finns det gott om lekplatser att välja mellan, med gungor, rutschkanor, klätterställningar och sandlådor. Det finns också ett litet tåg som tar barnen på en tur runt parken. Lötsjöparken är den perfekta platsen för en dag med lek, avkoppling och njutning av naturen.

Läs mer: Lista 19 barerna i Sundbyberg Stockholm

3.Ateljévägens Lekplats

Ateljévägens Lekplats
En oas för lek och bus vid Lötsjöns strand, där Ateljévägens Lekplats lockar både yngre och lite äldre barn. Låt fantasin flöda i den rymliga, inbjudande miljön. Oavsett väder finns det något för alla, med ett välutrustat gym och minigolf i närheten. Njut av den vackra omgivningen, men var beredd på sällskap av gäss som ibland lämnar sina spår.

Ateljévägens Lekplats är en lekfull drömvärld för alla åldrar. Låt barnen svinga högt mot himlen, glida nerför rutschkanor i full fart och balansera på klätterställningar. Här kan de skapa minnen som kommer att leva kvar länge. Och för föräldrarna finns det gott om sittplatser för att koppla av och njuta av det rofyllda ögonblicket.

4.Rissne Ängars Lekplats

Rissne Ängars Lekplats
Lekplatsen i Rissne ängar är en plats där fantasin får fritt spelrum. Med sina lekfulla gungor och utmanande klättermöjligheter är det en drömplats för alla barn. Området är dessutom handikappanpassat, så att alla kan delta i leken. För föräldrar finns det gott om sittplatser, där de kan njuta av en kopp kaffe medan de håller ett öga på sina små.

Äventyret fortsätter på Fin lekplats, som erbjuder en spännande kombination av lekredskap för alla åldrar. Här kan barnen klättra högt, hoppa i hoppgropen eller gunga sig högt upp i luften. Det finns även gott om bord att vila vid, där man kan njuta av en medhavd fika eller bara ta en paus från det roliga.

5.Lodets Lekplats

Lodets Lekplats
Lodets lekplats är en plats för skoj och lek för dig och barnen. Parken är generöst tilltagen med gott om yta så att alla kan röra sig fritt. Här kan de minsta bland oss klättra, åka rutschkana, gunga eller ta sig upp i det fina skeppet i två våningar för att hålla utkik efter nya äventyr. Som vuxen kan du slå dig ner på någon av bänkarna, njuta av solen och samtidigt hålla lite koll på vad barnen håller på med.

Lodets lekplats är helt inhägnad så du kan släppa barnen fria utan att oroa dig. Medtag gärna matsäck och duka upp på något av borden för en stunds välförtjänt avkoppling.

6.Aktivitetsparken

Aktivitetsparken
Upplev det ultimata rekreationsmålet där spänning möter frihet! Aktivitetsparken är ett nav för adrenalinfyllda äventyr, som erbjuder en mängd aktiviteter för alla smaker. Kasta dig ut på basketplanen för ett spännande parti eller visa upp dina fotbollskunskaper på planen. Våra skickligt utformade skateparker utmanar dina gränser och inspirerar dig att ta dina tricks till nya höjder. Och för de minsta finns en underbar lekplats som garanterar timmar av glädje.

Låt Aktivitetsparken bli din oas för fysisk aktivitet och underhållning. Med våra toppmoderna anläggningar, vackra omgivningar och en passionerad personal som är dedikerad till att göra din upplevelse så minnesvärd som möjligt, lovar vi dig en oöverträffad dag fylld av spänning och skratt. Känn vinden i håret, spänningen av spelet och glädjen av att dela dessa ögonblick med nära och kära. Besök Aktivitetsparken idag och upptäck din sanna potential bortom det vardagliga!

7.Malins park

Malins park
Malins park är en sann oas mitt i stadens brus. Parkens grönskande vidder inbjuder till härliga promenader och avkopplande stunder i naturens famn. Den välskötta miljön vittnar om stadens omsorg om sina grönområden.

Trots vinterns snörika dagar erbjuder Malins park en lekfull tillflyktsort för barn. De snötäckta kullarna blir till roliga utförsåkningsbanor och de isiga gångarna förvandlas till hala rutschkanor. Parkens många lekplatser bjuder på utmaningar och skratt för alla små äventyrare.

8.Rissne barnbads lekplats

Rissne barnbads lekplats
Rissne barnbads lekplats är ett lekland som har stått kvar i sin ursprungliga form sedan min barndom. Det är en plats som har sett generationer av barn växa upp och som fortfarande erbjuder oändliga möjligheter till lek och fantasi.

Från de stora rutschkanorna och klätterställningarna till de små sandlådorna och gungorna finns det något för alla åldrar och intressen. Den färgglada lekplatsen är en syn att skåda och lockar barn från hela området att komma och leka. Rissne barnbads lekplats är en plats där barn kan vara barn och skapa minnen som varar hela livet.

9.Järnvägsgatans Lekplats

Järnvägsgatans Lekplats

10.Lekplats, Hallonbergsvägen 29

Lekplats, Hallonbergsvägen 29

11.Lekplats

Lekplats
Postförslag