Lista 15 livsmedelsbutiker i Alingsås Västra Götaland

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-24

Sammanställd från de bästa listorna om livsmedelsbutiker i Alingsås Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Maxi ICA Stormarknad Alingsås, Ekstedts Bageri & Café, Nolbygårds Ekobageri & Kafé, Gerdas Bageri i Alingsås, ICA Nära Åkanten. Låt oss utforska!

1.Maxi ICA Stormarknad Alingsås

Stort utbud av ekologiska och närproducerade produkter

Maxi ICA Stormarknad Alingsås
  • Betyg: 4,2/5 (2546 Review by google)
  • Adress:

    Hemvägen 19, 441 39 Alingsås, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 23

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment med allt från mat till heminredning

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet på både färskvaror och torrvaror

  • Kundservice:

    Trevlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Rullstolsanpassat, Café, Apotek, Systembolaget

I Alingsås, där gröna kullar möter glittrande vatten, finner du en oas för livsnjutare och gastronomer. Maxi ICA Stormarknad bjuder på en gastronomisk resa som överträffar dina vildaste drömmar.

Vår manuella disk är ett mästerverk i sig, med en imponerande uppställning av ostar, fiskar, köttdelikatesser och läckerheter som får dina smaklökar att dansa av glädje. Från hantverksmässigt gjord Gruyère till saftig sushi och mör flankstek – vi har något för varje aptit och preferens. Låt våra kunniga medarbetare guida dig genom vårt sortiment och skapa en måltidsupplevelse som blir ett minne för livet.

2.Ekstedts Bageri & Café

| Fokus på ekologiska och lokala råvaror

Ekstedts Bageri & Café
  • Betyg: 4,4/5 (524 Review by google)
  • Adress:

    Drottninggatan 26, 441 30 Alingsås, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 18

  • Mångsidig produkt:

    | Brett utbud av bröd, bakverk, smörgåsar och sallader

  • Produktkvalitet:

    | Hög kvalitet på råvaror och hantverk

  • Kundservice:

    | Trevlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    | $$

  • Bekvämligheter:

    Wifi, Uteplats, Barnstolar, Toalett, Parkering

Upplev ett gastronomiskt äventyr på Ekstedts Bageri & Café, där doften av nybryggt kaffe möter den ljuvliga aromen av nybakade läckerheter. Njut av härligt nygräddade bullar, saftiga kakor och utsökta smörgåsar, alla tillagade med passion och omsorg av skickliga bagare.

På Ekstedts Bageri & Café väntar en varm och inbjudande atmosfär. Ta plats i den mysiga uteserveringen på den charmiga innergården och låt solen värma dig medan du njuter av en välförtjänt fikapaus. För den hungrige erbjuder caféet ett varierat utbud av läckra smörgåsar, bland annat den omåttligt populära räkmackan, som är en sann gastronomisk upplevelse.

Läs mer: Lista 27 restauranger i Alingsås Västra Götaland

3.Nolbygårds Ekobageri & Kafé

Ekologiskt och närproducerat

Nolbygårds Ekobageri & Kafé
  • Betyg: 4,6/5 (477 Review by google)
  • Adress:

    Ängsvaktaregatan 19, 441 38 Alingsås, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 16

  • Mångsidig produkt:

    Stort urval av ekologiskt bröd, bakverk och smörgåsar

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa råvaror och hantverksmässigt bakat

  • Kundservice:

    Vänlig och personlig service

  • Prisklass:

    $

  • Bekvämligheter:

    Uteservering, Gratis Wi-Fi, Barnvänligt, Tillgängligt för rullstolsburna, Tar emot kortbetalningar

På pittoreska Nolbygårds Ekobageri & Kafé välkomnas du till en oas för både kropp och själ. Medan du väntar på att bli insläppt kan du insupa den inbjudande doften av nybakat bröd och söta läckerheter som väcker dina smaklökar. Inne i det mysiga kaféet möts du av ett passionerat team som brinner för att skapa gastronomiska upplevelser som lämnar ett bestående avtryck.

Oavsett om du längtar efter ett nybakat surdegsbröd, en generös bakelse eller en smakrik lunchbuffé, så har Nolbygårds Ekobageri & Kafé något att erbjuda varje gom. Varje tugga är en hyllning till det lokala och ekologiska, där råvarorna från gården ger smakupplevelserna en extra dimension. Låt dig hänföras av det genuina hantverket och den varma atmosfären när du njuter av läckerheter i en miljö som andas harmoni och kärlek till det goda livet.

4.Gerdas Bageri i Alingsås

Gerdas Bageri i Alingsås
På Gerdas Bageri i Alingsås njuter du av en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder ett smarrigt sortiment av nybakat bröd, ljuvliga bakverk och välsmakande mat som får dina smaklökar att dansa av glädje. Vårt team av skickliga bagare och konditorer bakar varje dag med kärlek och omsorg, och använder endast de finaste råvarorna för att skapa mästerverk som kommer att förgylla din dag.

Gerdas Bageri är inte bara ett café, det är en plats där mat och gemenskap förenas. Vårt mysiga och coronasäkra café bjuder in dig att slå dig ner och njuta av din fika i en avslappnad och trivsam miljö. Så oavsett om du är ute efter en snabb frukost, en lyxig lunch eller en söt eftermiddagsfika, är Gerdas Bageri i Alingsås det perfekta valet.

5.ICA Nära Åkanten

ICA Nära Åkanten
ICA Nära Åkanten – perfekt för dig som vill ha nära till allt! Med sitt centrala läge precis intill stationen är ICA Nära Åkanten det perfekta valet för dig som vill handla snabbt och enkelt. Här hittar du ett brett utbud av varor, från färska råvaror till färdiga måltider. Trots det kompakta formatet imponerar butiken med sitt stora sortiment, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för alla dina dagliga inköp.

Personalen på ICA Nära Åkanten är alltid vänlig och hjälpsam, och de arbetar hårt för att se till att du får en trevlig shoppingupplevelse. Priserna är något högre än på större butiker, men bekvämligheten av att ha allt du behöver inom räckhåll uppväger detta med råge. Välkommen till ICA Nära Åkanten – din närmaste mataffär med stort utbud och personlig service!

6.Nya Vestkustens Fiskaffär

Nya Vestkustens Fiskaffär
Upplev Västkustens härliga smaker med Nya Vestkustens Fiskaffär!

Vår välsorterade fiskaffär erbjuder ett utsökt urval av färsk fisk och skaldjur från våra lokala vatten. Vare sig du är en erfaren kock eller en nybörjare i köket, har vår kunniga personal allt du behöver för en smakfull resa. Vår passion för matlagning och vårt engagemang för service gör varje besök till en minnesvärd upplevelse. Vi erbjuder även smakrika såser och tillbehör för att fullända din måltid. Låt Nya Vestkustens Fiskaffär bli din guide till en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga!

7.Coop Alingsås

Matglädje för alla - varje dag.

  • Betyg: 4,0/5 (722 Review by google)
  • Adress:

    Kungegårdsgatan 1a, 441 57 Alingsås, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 22

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av varor inom dagligvaror, kläder och hem.

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalité på både märkesvaror och egna märken.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Bra parkeringsmöjligheter, Apotek, Postombud, Systembolaget, Restaurang

Upptäck det ljuvliga utbudet på Coop Alingsås, där sömn och mättnad går hand i hand. Njut av en god natts sömn med allt du behöver för att vila bekvämt och vakna upp pigg och redo.

Coop Alingsås förgyller dina vardagsrutiner med utsökta varor och servicemedveten personal som alltid står redo att bistå dig. Upplev de frestande erbjudandena på chark- och deliavdelningen, där delikatesserna lockar till sig hungriga smaklökar. Låt Coop Alingsås bli din oumbärliga destination för allt som höjer livskvaliteten.

8.Landiza Livs

Landiza Livs
Upptäck Landiza Livs, en unik matdestination som kittlar dina smaklökar och förgyller dina middagar. Här hittar du ett utsökt urval av specialiteter som du inte finner i vanliga butiker, vilket gör Landiza Livs till en guldgruva för kulinariska äventyrare. Från exotiska kryddor och såser till exklusiva godsaker som transporterar dig till fjärran länder – Landiza Livs erbjuder en kulinarisk resa som tillfredsställer även den mest kräsna gourmeten.

Stig in i Asås asiatiska mataffär och låt dig förtrollas av det autentiska urvalet av orientaliska delikatesser. Här hittar du allt från doftande jasminris och kryddig curry till smakrik soja och utsökta nudlar. Oavsett om du är en erfaren asiatisk matlagare eller en nyfiken nybörjare, har Asås asiatiska mataffär allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk som kommer att imponera på dina smaklökar och transportera dig till Asiens livliga matmarknader.

9.Planeten Ekobutiken

Planeten Ekobutiken
Välkommen till Planeten Ekobutiken, det ultimata resmålet för hälsomedvetna matälskare. Vi erbjuder ett oslagbart utbud av ekologiska och nyttiga godsaker, noggrant utvalda för att ge näring åt både kropp och själ. Från fräscha frukter och grönsaker till superfoods och hälsosamma snacks – vi har allt du behöver för att leva ett hälsosammare och mer tillfredsställande liv.

Planetens Ekobutiken är mer än bara en affär, det är en livsstil. Vi strävar efter att inspirera och utbilda våra kunder om fördelarna med att välja ekologiskt och hälsosamt. Vårt team av kunniga experter finns alltid till hands för att ge råd och hjälpa dig hitta de perfekta produkterna för dina individuella behov. Upplev skillnaden med Planeten Ekobutiken, där näring och njutning går hand i hand.

10.Bazar Livs

Bazar Livs
Upplev en kulinarisk resa på Bazar Livs, en oas där öst möter väst. Fördjupa dig i ett hav av exotiska delikatesser, färska råvaror och kryddor från världens alla hörn. Varje hylla bjuder på en lockande frestelse, från saftiga frukter till doftande orientaliska bakverk.

Unna dig en smak av hemlandet på Bazar Livs, där även de mest kräsna smakerna tillfredsställs. Utforska ett välfyllt sortiment av svenska klassiker, från klassiskt knäckebröd till oemotståndligt godis. Oavsett om du letar efter en vardaglig matvaruinhandling eller en kulinarisk upplevelse, erbjuder Bazar Livs en oöverträffad blandning av tradition och innovation.

11.Alingsås orientlivs

Alingsås orientlivs
I hjärtat av Alingsås finner du en kulinarisk oas som erbjuder en exotisk resa utan att lämna staden: Alingsås Orientlivs. Denna undangömda pärla är ett paradis för smakälskare som letar efter ingredienser som väcker sinnena och transporterar dem till fjärran länder.

Här trängs hyllorna med ett överflöd av lockande produkter från världens alla hörn. Från doftande kryddor till utsökta delikatesser och internationella specialiteter, finns allt du behöver för att skapa minnesvärda matupplevelser. Oavsett om du är en erfaren kock eller en nyfiken hemmakok, kommer Alingsås Orientlivs vägleda dig genom ett kulinariskt äventyr som garanterar att du återvänder gång på gång.

12.Bolltorps Handelsområde

13.Lokalen Alingsås Saluhall

Lokalen Alingsås Saluhall

14.Gallerian Storken

Mode för hela familjen under ett och samma tak |

Gallerian Storken
  • Betyg: 3,9/5 (1393 Review by google)
  • Adress:

    Kungsgatan 25-29, 441 30 Alingsås, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av kläder, skor och accessoarer |

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter från kända varumärken |

  • Kundservice:

    Utmärkt kundservice med hjälpsam och kunnig personal |

  • Prisklass:

    $$ |

  • Bekvämligheter:

    Rullstolsanpassad, Parkering i närheten, Restaurang, Toaletter, Hiss

15.ICA Supermarket Noltorp

Butiken har ett stort utbud av färsk fisk och skaldjur

ICA Supermarket Noltorp
  • Betyg: 3,9/5 (554 Review by google)
  • Adress:

    Noltorpsgatan 15, 441 15 Alingsås, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 22

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av produkter från olika varumärken och kategorier

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på färska varor och ett brett utbud av ekologiska produkter

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal som går den extra milen

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Självbetjäningskassor, Apotek, Postombud, Systembolaget, Färskvaruavdelning

Postförslag