Lista 13 platserna att besöka med barn i Upplands-Bro Stockholm

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-09-09

Sammanställd från de bästa listorna om platserna att besöka med barn i Upplands-Bro Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hällkana Friluftsgård, Frölunda naturreservat, Accropark Bro Höghöjdsbana, Upplands-Bro Ryttarförening, Stjärnparken. Låt oss utforska!

1.Hällkana Friluftsgård

En oas för naturälskare

Hällkana Friluftsgård
  • Betyg: 4,4/5 (166 Review by google)
  • Adress:

    Hällkanavägen 13, 197 91 Bro, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

  • Biljettjänst:

    ja

  • Attraktioner:

    Natur, vandring, fiske, djurliv, fågelskådning

  • Säkerhetsåtgärder:

    Inga särskilda säkerhetsåtgärder

Upptäck Hällkana Friluftsgård, en oas för friluftsälskare och naturälskare! Denna charmiga anläggning bjuder på en idyllisk miljö med en stor grillplats under tak, där du kan njuta av trevliga sammankomster med nära och kära.

För den äventyrlige finns det badbryggor och ett flytande hopptorn i den inbjudande sjön. Ta ett svalkande dopp eller våga dig ut på ett spännande hopp från tornet. Och efteråt kan du koppla av på de inbjudande picknick-ställena med något gott att äta och dricka. En mindre servering finns också på plats för den som önskar.

2.Frölunda naturreservat

Ett naturskönt reservat för avkoppling och friluftsliv

Frölunda naturreservat
  • Betyg: 4,5/5 (244 Review by google)
  • Adress:

    Lennartsnäs Kummelvik 1, 196 93 Kungsängen, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

  • Biljettjänst:

    nej

  • Biljettpris:

    null

  • Högsäsong:

    april till september

  • Attraktioner:

    Naturskön miljö, fågeltorn, grillplatser

  • Evenemang:

    null

  • Säkerhetsåtgärder:

    Var försiktig i närheten av vattnet

I det natursköna Frölunda naturreservat, djupt in i skogarnas famn, väntar en plats som är en dröm för naturälskare. Upptäck dess hänförande sjöar, slingrande vandringsleder och vidsträckta grönska som ger en lugnande och återställande upplevelse.

Längs den intagande kustlinjen intill naturreservatet finns det avskilda vikar och stränder som lockar med sina kristallklara vatten och mjuka sand. Njut av en avkopplande picknick med utsikt över havet, eller låt vågornas sus locka dig till en uppfriskande simtur. Frölunda naturreservat erbjuder en oförglömlig dagsutflykt för alla som söker en fristad från vardagens stress och ett äventyr i naturen.

Läs mer: Lista 15 restauranger i Upplands-Bro Stockholm

3.Accropark Bro Höghöjdsbana

Accropark Bro Höghöjdsbana
Upplev Sveriges häftigaste höghöjdsbana på Accropark Bro! Här väntar ett äventyr för hela familjen med banor anpassade för alla åldrar. Låt barnen svinga sig högt bland trädkronorna på de lågbanorna, medan de äldre utmanar sig själva på de höghaltiga banorna.

Med linbanor som slingrar sig genom trädtopparna får ni en unik naturupplevelse. Njut av den friska luften och den vackra utsikten samtidigt som ni testar era gränser. Toaletter finns i anslutning till banan och för extra bekvämlighet finns även en bajamaja vid entrén där ni hämtar er utrustning. Boka er upplevelse idag och skapa minnen för livet på Accropark Bro!

4.Upplands-Bro Ryttarförening

Upplands-Bro Ryttarförening
Upplands-Bro Ryttarförening är en ljuvlig ridskoleoas i hjärtat av Upplands-Bro. Här förenas trygghet, värme och gemenskap med förstklassiga hästar och kunniga instruktörer. Så snart du kliver innanför stalldörren möts du av glada skratt, ivriga små ben och doften av nymockad halm.

Som Sveriges bästa och mest prisvärda ridskola är Upplands-Bro Ryttarförening ett drömställe för alla hästintresserade. Vare sig du är nybörjare eller erfaren ryttare finns det något för dig. Skolans engagerade instruktörer ser till att du utvecklas i din egen takt, oavsett om det gäller ridning, hästkunskap eller personlig utveckling.

Läs mer: Lista 15 platserna att besöka med barn i Stockholm

5.Stjärnparken

Upptäck den förtrollande Stjärnparken, en oas av lugn och äventyr. Låt dig hänföras av de välskötta tomterna, som inbjuder till sorglösa stunder med nära och kära. Oavsett om du söker avkoppling i vårt moderna gym eller adrenalinkick i våra spännande aktiviteter, har Stjärnparken något för alla.

I dessa tider kan det kännas begränsande, men på Stjärnparken har vi hittat ett sätt att göra det bästa av situationen. Här kan du utforska olika aktiviteter, från lugnande yoga till pulshöjande klättring. Vår personal står alltid redo att vägleda dig och se till att du får en oförglömlig upplevelse i Stjärnparken, din egen lilla fristad mitt i vardagens brus.

6.Drömparken

Drömparken är en oas av glädje och äventyr för barn i alla åldrar. Med sina välunderhållna lekplatser och ett överflöd av spännande aktiviteter lovar parken timmar av skratt och minnen. Från rutschkanor som når himlen till gungor som svävar bland trädens kronor, Drömparken har något för alla.

Denna lekpark är inte bara rolig, den är också exceptionellt ren och välvårdad. Föräldrar kan känna sig trygga med att låta sina barn leka i en säker och hygiensk miljö. Och med sin bekväma sittplatser och skuggade områden kan familjer njuta av en avkopplande dag ute i det fria. Drömparken är ett måste för alla som söker en oförglömlig lekplats för sina små!

7.Nyckelbergsparken

Upplev magiska Nyckelbergsparken, en oas för barn och vuxna! Här väntar en spännande kommunallekplats för äventyrare mellan 1 och 13 år, komplett med utmanande klätterställningar, rutschkanor och gungor som får fantasin att flöda.

För de lite äldre finns ett fullt utrustat utegym där du kan träna under bar himmel. Nyckelbergsparken är en perfekt plats att umgås, låta barnen leka av sig eller utmana sig själva i en aktiv miljö. Parken öppnade i maj 2022 och har snabbt blivit en favoritdestination för familjer i området. Trots att den ibland kan vara välbesökt, är den väl värd ett besök för en dag fylld av skratt, lek och frisk luft.

8.Lillsjön-Örnässjöns naturreservat

Lillsjöns och Örnässjöns naturreservat är ett grönskande paradis som lockar naturälskare och aktiva själar. Här kan du hitta allt från frisbeegolf till utegym, samtidigt som du njuter av den vackra skogen och de rogivande sjöarna. Tre välskötta motionsspår slingrar sig genom reservatet, som erbjuder något för alla, från nybörjare till erfarna löpare.

Oavsett om du väljer det rödmärkta spåret på 6 kilometer eller ett av de andra, bjuds du på en varierande naturupplevelse. Du vandrar genom lummiga skogspartier innan leden leder ut på en bil- och gångväg som tar dig förbi den pittoreska Örnäs Gård. Håll utkik efter de röda markeringarna som visar vägen, så att du inte går vilse i den glittrande skönheten. Framme vid sjön väntar ett hundbad och en hänförande utsikt, perfekt för att varva ner efter en härlig vandring.

9.Bro IP konstgräs

"Upplev en oslagbar inomhusfotbollsupplevelse på Bro IP! Trots att arenan saknar läktare, erbjuder den förstklassiga konstgräsplaner som garanterar en fartfylld och skicklig match. Den välutrustade cafeterian serverar läckra förfriskningar för att hålla dig på banan.

Men det som verkligen utmärker Bro IP är dess luftiga miljö, som säkerställer att vinden aldrig blir ett hinder. Njut av en oförglömlig fotbollsupplevelse i en toppmodern hall, perfekt för träning, matcher och evenemang. Oavsett om du är spelare, åskådare eller arrangör, är Bro IP den ideala destinationen för alla inomhusfotbollsentusiaster."

10.Rösaringsåsens naturreservat

Rösaringsåsens naturreservat är en oas för naturälskare, med sina slingrande vandringsleder som tar dig genom en förtrollande värld av böljande kullar och djupa skogar. Utforska den rika floran och faunan, från ljungklädda sluttningar till kluckande bäckar, samtidigt som du beundrar de frodiga gröna ängarna och de majestätiska tallarna som sträcker sig mot himlen.

Njut av den friska luften och den balsamiska doften av tallbarr när du vandrar genom detta förtjusande naturreservat. Upplev lugnet vid en av de många badplatserna där du kan ta ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet. Rösaringsåsens naturreservat är en plats där naturen möter välbefinnande, och erbjuder en oförglömlig upplevelse för alla som söker en dag fylld av lugn, förundran och förnyelse.

11.Aktiviteter Stockholm AB

Aktiviteter Stockholm AB
Aktiviteter Stockholm erbjuder ett brett utbud av engagerande och minnesvärda upplevelser som passar alla åldrar och smaker. Med deras kunniga personal garanteras professionell service och utmärkt kundsupport. Deras konkurrenskraftiga priser gör drömupplevelsen möjlig för alla.

Från pulshöjande äventyr till lugnare nöjen har Aktiviteter Stockholm allt. Unna dig adrenalinkicken av lerduveskytte eller skydda dig mot horder av zombier med spännande virtual reality. Testa din kreativitet med järnsmide eller njut av en avslappnande golfrunda. Oavsett vad du väljer kommer Aktiviteter Stockholm leverera en upplevelse som lämnar ett varaktigt intryck.

12.Broängarnas naturreservat

13.Fritidsgården

Fritidsgården
Postförslag