Lista 10 platserna att besöka med barn i Höganäs Skåne

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-09-09

Sammanställd från de bästa listorna om platserna att besöka med barn i Höganäs Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som SALTHALLARNA, Tivoliparken, KKAM Höganäs Museet, Blå Hallen Höganäs, Eric Ruuth kulturhus. Låt oss utforska!

1.SALTHALLARNA

Upplev konsten och naturen i en unik miljö

SALTHALLARNA
  • Betyg: 4,0/5 (213 Review by google)
  • Adress:

    Bruksgatan 36, 263 39 Höganäs, Sverige

  • Öppettider:

    Stängt

  • Biljettjänst:

    Ingen uppgift

  • Högsäsong:

    Ingen uppgift

  • Attraktioner:

    Konstgalleri, skulpturpark, hamnen i Höganäs

  • Säkerhetsåtgärder:

    Ingen uppgift

Upplev Salthallarnas lockande saluhall, ett gastronomiskt smorgåsbord med smaker från hela världen. Strosa runt bland färgglada frukter, doftande ostar och läckra delikatesser, och upptäck nya kulinariska skatter. Från lokala hantverksmässiga produkter till exklusiva importerade godsaker – Salthallarna har något för alla smaker.

Njut av en avslappnad atmosfär när du njuter av läckerheterna i någon av de mysiga butikerna. Ta en kopp kaffe och en ljuvlig bakelse på ett traditionellt konditori, eller smaka på nyfångade skaldjur på en fiskrestaurang. Oavsett vad du väljer kommer Salthallarnas gastronomiska resa att förgylla dina sinnen och skapa oförglömliga minnen.

Läs mer: Lista 19 restauranger i Höganäs Skåne

2.Tivoliparken

Tivoliparken
Tivoliparken är en förtrollad värld för våra yngsta, med ett överflöd av spännande lekplatser och roliga aktiviteter. Blött underlag, en hisnande rutschkana och en studsmatta som får barnen att studsa upp till himlen ger oändlig glädje. Tivoliparken är en oas för småttingarna, där de kan fantisera fritt och utforska sin fantasi i en trygg och välskött miljö.

Föräldrar kan njuta av lugnet i den gröna miljön medan deras små åker iväg på sina egna äventyr. Det finns gott om sittplatser för att ta en paus och koppla av, medan barnen leker och njuter av parken. Tivoliparken är ett paradis för barn och ett välkommet andrum för föräldrarna, en plats där fantasin får blomma och skratt ekar genom luften.

Läs mer: Lista 17 platserna att besöka med barn i Skåne

3.KKAM Höganäs Museet

Ett museum för hela familjen

KKAM Höganäs Museet
  • Betyg: 4,2/5 (208 Review by google)
  • Adress:

    Polhemsgatan 1, 263 37 Höganäs, Sverige

  • Öppettider:

    13 till 17

  • Biljettjänst:

    nej

  • Attraktioner:

    Konstmuseum, skulpturpark, café och butik

  • Säkerhetsåtgärder:

    Larm, kameraövervakning och väktare

Upptäck Höganäs rika historia, konst och natur på det fascinerande Höganäs Museum. Här vävs berättelser om hamn, fiske, kol och lera samman och skapar en levande bild av stadens förflutna. Utställningarna tar dig med på en resa genom tiden, där du får uppleva doktorns puma och beundra imponerande keramikverk av talanger som Stefan Holm.

För en ännu mer engagerande upplevelse, ta del av den smidiga audioguiden som vägleder dig genom museets höjdpunkter. Låt dess röst måla upp levande bilder av Höganäs historia, medan du fördjupar dig i stadens charm och unika karaktär.

4.Blå Hallen Höganäs

En unik plats för kultur och historia

Blå Hallen Höganäs
  • Betyg: 4,3/5 (185 Review by google)
  • Adress:

    Bruksgatan 46, 263 39 Höganäs, Sverige

  • Öppettider:

    Stängt

  • Biljettjänst:

    ja

  • Attraktioner:

    Industrimuseum, konstutställningar, historiska byggnader

  • Evenemang:

    Konserter, föreläsningar, utställningar

  • Säkerhetsåtgärder:

    Övervakningskameror, säkerhetsvakter

Upplev Blå Hallen Höganäs, en gastronomisk oas där törsten släcks med brygghusens gyllene elixir och smaklökarna kittlas av en symfoni av kulinariska läckerheter. Från saftiga korvar till utsökta öl, varje tugga och klunk är en hyllning till matkonstens mästare.

Blå Hallens historiska väggar andas en oemotståndlig atmosfär. Det är en plats för gemenskap, där skratt ekar och nya minnen skapas. Låt Blå Hallens förtrollande miljö förföra dig till en upplevelse utöver det vanliga. Njut av den livliga stämningen, låt sorlet av samtal vagga dig och upptäck en värld av smaker som kommer att stanna kvar i ditt minne långt efter att du lämnat denna kulinariska himmel.

5.Eric Ruuth kulturhus

Eric Ruuth kulturhus
Eric Ruuth kulturhus är en kulturell smältdegel där ungdomar får utlopp för sin kreativitet och passioner. Oavsett om det är sång, dans eller musik, så har detta kulturhus allt som behövs för att unga talanger ska kunna blomstra och utvecklas. De ljusa och moderna lokalerna inbjuder till skapande och samvaro, vilket gör Eric Ruuth till en perfekt mötesplats för unga kulturintresserade.

En av höjdpunkterna på Eric Ruuth kulturhus är teatern. Med sin professionella scen och skickliga skådespelare bjuder teatern på enastående upplevelser för alla åldrar. Föreställningarna är ofta nyskapande och tankeväckande, och lämnar ett bestående intryck hos publiken. Om du vill uppleva kultur i världsklass, är Eric Ruuth kulturhus definitivt värt ett besök.

6.Folkparken Höganäs

Upplev Folkparken Höganäs, en grönskande oas där naturens skönhet möter lekfulla äventyr. Njut av den prunkande blomsterprakten, de lummiga träden och de frodiga buskarna som skapar en rogivande atmosfär. Låt barnen utforska den nybyggda lekplatsen, ett spännande tillhåll med en mängd lekredskap som garanterar timmar av skratt och lek.

Ta med dig en medhavd fika och slå dig ner på någon av parkens mysiga bänkar. Njut av en kopp kaffe eller te i den friska luften, samtidigt som barnen roar sig på lekplatsen. Avsluta dagen med en promenad längs de vackra gångstigarna, där du kan beundra parkens charmiga detaljer och låta lugnet infinna sig. Folkparken Höganäs är den perfekta destinationen för en avkopplande eftermiddag eller en aktiv dag med familjen.

7.Lekplatsen i folkparken

Välkommen till den magiska lekplatsen i folkparken, den perfekta destinationen för ditt barns äventyr. Här möts fantasin och leken i en färgglad värld av skratt och glädje. Våra leksaker är lekfullt utformade för att ge barn i alla åldrar en oförglömlig upplevelse. En av favoriterna är den snurrande däckgungbrädan, där barn kan sväva högt upp i skyn i en virvel av glädje. Det är en plats där drömmarna tar form och fantasin får ta plats.

Denna splitternya lekplats är en oas av nöjen för barn i alla åldrar. Med roliga och utmanande leksaker, såsom snurrande ringar, gungor och klätterställningar, hittar ditt barn timmar av underhållning. Du kan med lugn och ro njuta av att se ditt barn växa och lära sig medan de leker i en trygg och välskött miljö. Besök oss idag och ge ditt barn en upplevelse de sent kommer att glömma på den magiska lekplatsen i folkparken.

8.Höganäs Bowling

Höganäs Bowling

9.Kullateatern

10.Höganäs Summer Book Festival

Höganäs Summer Book Festival
Postförslag