Lista 11 presentbutiker i Strängnäs Södermanlands

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-28

Sammanställd från de bästa listorna om presentbutiker i Strängnäs Södermanlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Pastellhörnan AB i Mariefred, Matarket Strängnäs, Dressmann Strängnäs, Galleria Präntaren, Leilas General Store, Strängnäs. Låt oss utforska!

1.Pastellhörnan AB i Mariefred

Pastellhörnan AB i Mariefred
Välkommen till Pastellhörnan i Mariefred, en oas för inredningsälskare och alla som söker unika skatter! I vår mysiga butik väntar ett härligt sortiment av handplockade föremål som förgyller både vardag och fest.

Från vägg till vägg och golv till tak är Pastellhörnan en fröjd för ögat. Vi har allt från charmiga vintagefynd till trendiga inredningsdetaljer som ger ditt hem en personlig touch. Oavsett om du letar efter en speciell present eller vill förnya din egen inredning, står vår kunniga och hjälpsamma personal redo att guida dig genom vårt inspirerande utbud. Besök Pastellhörnan i Mariefred – det perfekta målet för dig som längtar efter en bit av den svenska inredningstraditionen och vill ge ditt hem en unik prägel!

2.Matarket Strängnäs

Ett brett utbud av ekologiska och hälsosamma alternativ

  • Betyg: 4,0/5 (391 Review by google)
  • Adress:

    645 31 Strängnäs, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 21

  • Mångsidig produkt:

    Matbutik med stort utbud av livsmedel och hushållsprodukter

  • Produktkvalitet:

    Fräscha och högkvalitativa produkter

  • Kundservice:

    Hjälpsam och vänlig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Parkeringsmöjligheter, Rullstolsanpassad, Självbetjäningskassor, Färskvaruavdelning, Apoteksavdelning

Matmarknaden Strängnäs ger en otvungen överblick och en bekväm shoppingupplevelse. Butikens strategiska planering eliminerar trängsel och gör det enkelt att hitta exakt det du söker.

Som en välkommen omfamning av både det bekanta och det nya, erbjuder Matmarknaden Strängnäs ett brett utbud av både vardagliga förnödenheter och spännande kulinariska upptäckter. Från klassiska favoriter till innovativa märken och produkter, kommer denna butik garanterat att tillfredsställa alla smaker och inspirera till nya kulinariska äventyr.

3.Dressmann Strängnäs

Besök Dressmann i Strängnäs och upplev en välsorterad butik med ett brett utbud för den modemedvetne mannen. Här finns allt från klassiska kostymer till moderna fritidskläder, så att du enkelt kan hitta den perfekta outfiten för alla tillfällen. Den kunniga och serviceinriktade personalen står alltid redo att hjälpa dig hitta rätt storlek och ge dig värdefulla stylingtips.

För en optimal shoppingupplevelse, ta gärna del av Dressmanns generösa erbjudande: Handla för 1000 kronor och få en praktisk och hållbar tygpåse helt gratis. På så sätt kan du bära hem dina nyinköpta favoriter med stil samtidigt som du gör ett miljömedvetet val.

4.Galleria Präntaren

Shoppa, ät och koppla av på ett och samma ställe.

Galleria Präntaren
  • Betyg: 3,9/5 (345 Review by google)
  • Adress:

    Trädgårdsgatan 14-18, 645 31 Strängnäs, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 21

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av produkter inom mode, skönhet och heminredning.

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter från välkända varumärken.

  • Kundservice:

    Vänlig och hjälpsam personal som gärna hjälper till.

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Bekvämligheter:

    Restauranger och kaféer, Parkering, Lekplats, Toaletter, Rullstolsanpassad

Besök Galleria Präntaren, ett shoppingparadis som erbjuder en mängd spännande butiker. Här hittar du allt från mode till mat och allt däremellan. Utforska ett brett utbud av kläder för kvinnor, skor, optik och en välsorterad livsmedelsbutik. Oavsett vad du söker kommer du garanterat att hitta det hos Galleria Präntaren.

Med ett stort antal affärer och ett brett utbud av produkter finns det något för alla. Oavsett om du letar efter den perfekta outfiten, ett nytt par skor eller bara vill handla mat, är Galleria Präntaren den perfekta destinationen. Besök oss idag och upptäck varför Galleria Präntaren är det bästa shoppingcentret i stan!

5.Leilas General Store, Strängnäs

Leilas General Store, Strängnäs

6.Guldfynd

Guldfynd
Välkommen till Guldfynds fräscha och inbjudande lokaler i Präntaren! Här väntar dig moderna möbler och en inbjudande atmosfär som bjuder in till en härlig shoppingupplevelse.

Men tyvärr måste vi ge ett varningens ord om personalen. Medan vissa är hjälpsamma och trevliga lämnar andra mycket att önska. Deras nonchalans gränsar till otrevlighet, vilket kan göra upplevelsen mindre njutbar. Vi hoppas att Guldfynd tar till sig denna kritik och förbättrar servicen så att den matchar den höga standarden på lokalen.

7.Solberga handelsområde

Solberga handelsområde är en shoppingdestination som erbjuder ett brett utbud av butiker som tillgodoser alla behov. Från mode och inredning till mat och teknik finns det något för alla.

Besök AsiensT4 för en gastronomisk upplevelse som kommer att glädja dina smaklökar. Deras asiatiska buffé är en fröjd för ögat med ett brett urval av rätter, inklusive sushi. Njut av en smakrik resa utan att lämna Solberga.

8.Designbutiken Strängnäs

Designbutiken Strängnäs
Välkommen till Designbutiken Strängnäs - den ultimata destinationen för lyxiga och unika designfynd! Upplev enkelheten och bekvämligheten med vår smidiga onlinebutik, där du kan utforska ett exklusivt sortiment av noga utvalda föremål från världens främsta designers.

Varje beställning behandlas med största omsorg och skickas blixtsnabbt, direkt till din dörr. Vi strävar efter att ge dig den bästa kundupplevelsen, så du kan njuta av våra exceptionella produkter utan några ansträngningar. Med våra rekordkorta leveranstider på under ett dygn kommer du snart att kunna omfamna skönheten i modern design i ditt eget hem!

9.decoration21

decoration21

10.Lekia Café Präntaren Strängnäs

Lekia Café Präntaren Strängnäs

11.Kebab kiosk dammen

Kebab kiosk dammen
Postförslag