Lista 15 presentbutiker i Lerum Västra Götaland

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-24

Sammanställd från de bästa listorna om presentbutiker i Lerum Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som LjusExperten, Urmakeriet i Lerum AB, Sellmans Herrmode, c/o Color AB, Nilsmarks Guld & Juveler AB. Låt oss utforska!

1.LjusExperten

LjusExperten
LjusExperten är en liten men mysig butik med ett stort hjärta. Butiken har ett brett utbud av lampor och belysningsartiklar, och personalen är alltid hjälpsam och kunnig. De sätter alltid kunden i fokus och det är därför självklart att man åker tillbaka till LjusExperten när man behöver hjälp med belysning.

Hos LjusExperten hittar du alltid det du letar efter, oavsett om det är en ny lampa till vardagsrummet eller en utomhusbelysning. Personalen är mycket kunnig och kan hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov. De är också alltid uppdaterade på de senaste trenderna inom belysning, så du kan vara säker på att få de bästa råden.

2.Urmakeriet i Lerum AB

Urmakeriet i Lerum AB
På Urmakeriet i Lerum hittar du inte bara kunniga urmakare, utan också en genuin passion för tidsmätare. Med ett brett utbud av reparationstjänster för både moderna och antika klockor, garanteras din älskade klocka professionell vård. Från enkla batteribyten till komplexa rörelseöverhalningar, deras expertis ger dig sinnesfrid. Steget in på Urmakeriet i Lerum och upplev själv den personliga servicen, där varje klocka behandlas med största omsorg och respekt. Låt deras skickliga händer återställa din tidsmätares forna glans och precision, allt med ett leende på läpparna.

Läs mer: Lista 12 restauranger i Lerum Västra Götaland

3.Sellmans Herrmode

Sellmans Herrmode
Söker du efter det perfekta herrmodet? Då ska du besöka Sellmans Herrmode, där den trevlige Pierre med sin expertis och service hjälper dig att hitta den perfekta outfiten. Butiken har ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer för alla smaker och tillfällen.

Att handla på Sellmans Herrmode är en upplevelse i sig. Den välkomnande atmosfären och den hjälpsamma personalen gör att du känner dig som hemma. De tar sig tid att lyssna på dina behov och hjälper dig att hitta de plagg som bäst passar din stil och personlighet. Med ett besök på Sellmans Herrmode garanteras du en stilfull uppgradering av din garderob.

4.c/o Color AB

c/o Color AB
Välkommen till vår fantastiska butik där serviceminded personal står redo att hjälpa dig med ditt nästa projekt. Vi har ett brett sortiment av tapeter, tillbehör och allt du behöver för att skapa ditt drömhem.

Olle, vår kunniga expert, guidar dig genom färgval, mönster och material. Han delar gärna med sig av sina bästa tips och inspiration för att säkerställa att ditt hem blir exakt som du vill ha det. Med vår professionella service och höga kvalitet kan du vara trygg i att du gör ett smart val. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig förvandla ditt hem till något extraordinärt!

5.Nilsmarks Guld & Juveler AB

Nilsmarks Guld & Juveler AB
Nilsmarks Guld & Juveler AB har ett team av otroligt professionella och tillmötesgående medarbetare som alltid är redo att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Deras värdefulla råd och engagemang för att hjälpa dig hitta det perfekta smycket eller accessoaren gör att du känner dig i goda händer. Butiken erbjuder en mängd olika smycken och accessoarer för alla smaker och budgetar, så du är säker på att hitta något du älskar.

Med en personal som sätter kunden i första rummet och som gör allt för att göra din upplevelse så smidig och effektiv som möjligt, är Nilsmarks Guld & Juveler AB det perfekta valet för dina smycke- och accessoarbehov. Besök deras butik idag och låt deras passionerade medarbetare guida dig till det perfekta köpet.

6.Inred i Lerum AB

Inred i Lerum AB
Besök Inred i Lerum AB för ett unikt utbud av heminredning och presenter. Butiken, som ligger i hjärtat av Lerum, är en oas för alla som älskar att skapa vackra och inspirerande hem. Med ett brett sortiment av inredning, från klassiska till moderna stilar, hittar du garanterat allt du behöver för att förvandla ditt hem.

Personalen på Inred i Lerum är exceptionellt hjälpsam och kunnig, och de hjälper dig gärna att hitta den perfekta prylen eller presenten. Butiken är känd för sitt stora utbud av studentpresenter, julklappar och inredning för alla säsonger. Oavsett om du vill uppdatera ditt hem inför hösten eller ge bort en uppskattad gåva, kommer du garanterat att hitta något som passar dina behov på Inred i Lerum AB.

7.Rallar-Rosen

Rallar-Rosen
Från det ögonblick du stiger in i vår mysiga butik omsluts du av en doftande symfoni av färska blommor. Våra kunniga florister lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och skapar skräddarsydda arrangemang som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du söker en romantisk gest, en elegant present eller en färgklick till ditt hem, kommer Rallar-Rosen att förvandla dina blomsterdrömmar till verklighet.

8.Hela människan Lerum

Hela människan Lerum
På Hela människan Lerum kan du fynda unika skatter till oslagbara priser samtidigt som du gör gott. Den här fantastiska secondhandbutiken erbjuder ett brett sortiment av möbler, kläder och prylar som väntar på att upptäckas. Varje köp du gör bidrar till att stödja människor i utsatta situationer, vilket gör att du kan känna dig extra bra till mods när du fyndar.

Så varför inte unna dig själv en dagstur till Lerum och utforska Hela människans magiska värld? Du kommer inte bara att hitta fantastiska saker, utan du kommer också att vara med och göra skillnad. Varje möbel du räddar från soptippen är ett steg mot en mer hållbar värld. Och varje donation du gör hjälper till att skapa ett bättre liv för de som behöver det mest.

9.Röda Korset Lerum

Röda Korset Lerum
Upplev en unik shoppingupplevelse med Röda Korsets lilla butik i Lerum. Här finner du en charmig blandning av begagnade skatter, noggrant utvalda och redo att ge ditt hem ett nytt liv. Varje köp bidrar till att stödja rörelsens värdefulla arbete, vilket gör din shopping inte bara minnesvärd utan också meningsfull.

Låt inte butikens kompakta storlek avskräcka dig; den mysiga atmosfären och de dedikerade volontärerna gör ditt besök till något alldeles extra. Upplev den personliga touchen och utforska ett urval av fynd som väntar på att upptäckas. Från unika antikviteter till trendiga kläder till praktiska hushållsartiklar – Röda Korsets butik i Lerum har något för alla.

10.Sött och Salt

Motto: "Din lokala delikatessbutik"

  • Betyg: 4,2/5 (167 Review by google)
  • Adress:

    Centrumpassagen 9, 443 30 Lerum, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 21

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av färskvaror, delikatesser och bakverk

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på alla produkter

  • Kundservice:

    Trevlig och hjälpsam personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Wifi, Uteservering, Betalkort accepteras, Tillgänglighetsanpassad, Parkeringsmöjligheter

**Godis med en bitter eftersmak?** Jag gick fram till kassan, min hand sträckte ut sig mot en påse godis. Blicken möttes av en ung kvinna, ett syrligt leende som inte nådde ögonen. Hennes ord var skarpa, som om de ville rista sår i min själ. Bara för att jag var annorlunda, för att min hud hade en annan nyans.

Godis kan vara sött och gott, men det kan också lämna en bitter eftersmak. När det blandas med fördomar och otrevligt bemötande, blir det en påminnelse om att världen inte alltid är så söt som vi vill att den ska vara.

11.Elon Ljungs

Elon Ljungs Dom bjuder på en rik skattkammare av hemelektronik, där du kan finna allt från det senaste inom smarta hem till klassiska hushållsapparater. Med en hjälpsam och kunnig personal står Elon Ljungs alltid redo att guida dig till det perfekta valet för ditt hem. Upplev den personliga servicen och det breda utbudet, och känn tryggheten i att kunna prova produkterna på plats innan du gör ditt köp.

Stig in i den smakfulla utställningen där familjetraditionen lever vidare. Få personlig rådgivning från kunniga säljare och låt dig inspireras av de senaste trenderna inom hemelektronik. Elon Ljungs Dom erbjuder det bästa urvalet för alla behov, och deras vinkylsutställning är ett sant paradis för vinälskare. Med ett brett utbud av högkvalitativa produkter och den bästa servicen i stan är Elon Ljungs Dom din självklara destination för hemmets alla elektroniska behov.

12.Life Lerum

Life Lerum

13.Uttrycksform Design&Vintage

Uttrycksform Design&Vintage

14.Solkatten

Ett komplett utbud för din skönhet och hälsa

Solkatten
  • Betyg: 3,8/5 (921 Review by google)
  • Adress:

    Adelstorpsvägen, 443 30 Lerum, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Stor variation av produkter inom skönhet, hälsa och välmående

  • Produktkvalitet:

    Produkter av hög kvalitet från välkända varumärken

  • Kundservice:

    Vänlig och kunnig personal som gärna hjälper till

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Stort utbud av produkter, Personlig rådgivning, Presentinslagning, Hemleverans, Lojalitetsprogram

15.Klädhuset

Klädhuset
Postförslag