Lista 11 parker i Ystad Skåne

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-09-06

Sammanställd från de bästa listorna om parker i Ystad Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Klosterdammen, Bornholms färjan, Rådhusparken Ystad, Parkering - Ystads kommun, Parkering Ystad C - Ystad | APCOA. Låt oss utforska!

1.Klosterdammen

Klosterdammen
Klosterdammen är en oas mitt i staden, där du kan uppleva lugnet och stillheten vid vattnet. Den lilla dammen omges av frodiga trädgårdar, där ankor och fåglar skapar en harmonisk melodi. Promenera runt dammen, känn doften av blommorna och låt stressen rinna av dig.

Klosterdammen är också en historisk plats. Den ligger intill klostret St.Peter, som grundades på 1100-talet. Klostret och parken har en lång och rik historia, och de är båda viktiga delar av stadens kulturarv. Idag är Klosterdammen ett populärt resmål för både lokalbefolkningen och turister. Det är en plats där du kan koppla av, lära dig om historien och njuta av den vackra naturen.

Läs mer: Lista 22 restauranger i Ystad Skåne

2.Bornholms färjan

Bornholms färjan
Letar du efter en bekväm och prisvärd plats att parkera din husbil på Bornholm? Grustorget, beläget i centrala Rønne, erbjuder en perfekt lösning. Med sin plana yta och närhet till hamn och järnvägsstation är det ett utmärkt val för campare.

För endast 46 kronor får du en trygg och säker parkeringsplats. Betalningen görs enkelt via app, så att du slipper stå i kö eller krångla med kontanter. Glöm inte att utnyttja din parkering och utforska den charmiga staden Rønne, som har mycket att erbjuda.

Läs mer: Lista 12 kaféerna i Ystad Skåne

3.Rådhusparken Ystad

Läs mer: Lista 18 parker i Skåne

4.Parkering - Ystads kommun

Parkering - Ystads kommun
Upptäck Ystads fantastiska stadskärna till fots – utan att oroa dig för din husbil eller husvagn! Ystads kommun har gjort det otroligt enkelt för resenärer som er att parkera utanför den gamla stan och njuta av allt som denna underbara stad har att erbjuda.

Parkeringsmöjligheterna är utmärkta, med gott om plats till överkomliga priser. Välj mellan kort- eller långtidsparkering och upplev Ystads charm till fullo. Den överskådliga och lättillgängliga parkeringen gör det enkelt för alla att lämna sitt fordon och bege sig ut på upptäcktsfärd.

5.Parkering Ystad C - Ystad | APCOA

Besök den charmiga staden Ystad och upplev dess pittoreska miljö och vänliga invånare. För en bekväm och kostnadseffektiv parkering rekommenderas vår parkeringsplats vid havet, som erbjuder dubbelt så billiga priser som APCOA Parkering. Med gott om plats och smidig betalning via appen kan du njuta av en avkopplande vistelse i Ystad.

Stadens historia och skönhet kommer garanterat att förtrolla dig. Från den majestätiska S:t Maria kyrka till de kullerstensbelagda gatorna är Ystad en stad som inbjuder till utforskning och upplevelser. Promenera längs hamnen och beundra de traditionella fiskebåtarna, eller besök Ystads Saltsjöbad, ett historiskt spa som erbjuder en avkopplande och förnyande tillflyktsort. Vänligheten och hjälpsamheten hos lokalbefolkningen kommer att göra din vistelse i Ystad ännu mer minnesvärd.

6.Langtidsparkering ystad

Välkommen till Ystads långtidsparkering, belägen vid färjeläget! Här parkerar du tryggt och smidigt inför din resa över havet. En kort promenad över bron och trapporna leder dig till färjeterminalen.

Undvik stress och långa köer genom att förboka din parkeringsplats på nätet. Med tydlig skyltning och smidiga betalningsalternativ garanterar vi en problemfri upplevelse. Välj Ystads långtidsparkering för en trygg och bekväm start på din resa!

7.Parkering - Ystads Kommun

Parkering - Ystads Kommun
Välkommen till en uppfriskande dag på stranden i Ystad, där du slipper bekymmer med parkering. Med gott om platser tillgängliga behöver du inte oroa dig för att missa det härliga sommarvädret.

Betalningen är smidig och enkel, antingen via bekväm app eller med kontanter. Njut av en bekymmersfri dag vid havet, utan stress och krångel. Parkeringen är strategiskt placerad, vilket ger dig snabb och enkel tillgång till de fina badstränderna. Så ta med dig familjen, packa picknickkorgen och gör dig redo för en minnesvärd dag vid havet i Ystad.

8.Aimo Park | Blekegatan, P-däck

Aimo Park | Blekegatan, P-däck
Parkeringshuset på Blekegatan erbjuder bekväm och säker parkering mitt i stan. Med gott om lediga platser kan du enkelt hitta en plats att lämna din bil. Tänk på att betalning endast kan göras med kreditkort, kontanter och betalkort accepteras inte.

Detta parkeringshus är ett utmärkt alternativ om du ska besöka stan för shopping, ärenden eller nöjen. Här har du nära till stadskärnans puls och alla dess utbud. Eftersom det alltid finns gott om lediga platser slipper du stressa och leta efter en ledig plats, vilket gör att du kan fokusera på att njuta av din tid i stan.

9.Parkeringshuset Ziska

Parkeringshuset Ziska
Parkering Ziska: En parkering i helvetet :( Eftersom vi körde in i början av gratisparkeringstiden på kvällen med bommen öppen, kunde vi inte lämna ett par timmar senare eftersom bommen var stängd... Tack vare de förbipasserande lokalbefolkningen som öppnade grinden och släppte ut oss! Mycket centralt parkeringshus som borde vara bättre skyltat.

10.Odprawa do Polski Polferies

11.Parkering – Ystads kommun

Parkering – Ystads kommun
Postförslag