Lista 10 livsmedelsbutiker i Lerum Västra Götaland

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-24

Sammanställd från de bästa listorna om livsmedelsbutiker i Lerum Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som ICA Kvantum Lerum, Lidl, Limone & Dolci, Lerum Fisk & Delikatesser, Unossons Charkuteri. Låt oss utforska!

1.ICA Kvantum Lerum

Fokus på lokalproducerade varor.

  • Betyg: 4,3/5 (2016 Review by google)
  • Adress:

    Hulans torg 1, 443 51 Lerum, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 23

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av dagligvaror och hushållsartiklar.

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på frukt, grönt och färskvaror.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal.

  • Prisklass:

    $

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Apotek, Postombud, Systembolaget, Restaurang

Upptäck ICA Kvantum Lerum, en oas för livsnjutare och matälskare! Med ett oslagbart utbud av färskvaror, delikatesser och specialiteter hittar du allt du behöver för att förgylla tillvaron. Från saftiga frukter och krispiga grönsaker till vällagrade ostar och smarriga bakverk – varje besök på Kvantum Lerum blir en kulinarisk upplevelse.

Dessutom väntar en servicenivå som gör att du trivs som fisken i vattnet. Den hjälpsamma personalen står redo att guida dig genom det breda sortimentet, ge tips och råd samt se till att du får bästa möjliga köpupplevelse. Med nybakat bröd som sprider en oemotståndlig doft i butiken och en rymlig parkering precis utanför dörren är ICA Kvantum Lerum den perfekta destinationen för den moderna livsmedelskonsumenten. Välkommen att uppleva skillnaden – vi ses i Lerum!

Läs mer: Lista 12 restauranger i Lerum Västra Götaland

2.Lidl

Bra priser på ett brett utbud av produkter.

  • Betyg: 4,1/5 (1058 Review by google)
  • Adress:

    Södra Långvägen 7, 443 38 Lerum, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 21

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av matvaror, hushållsartiklar och mycket mer.

  • Produktkvalitet:

    God kvalitet på produkter, ofta med ekologiska och hållbara alternativ.

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal som gärna svarar på frågor.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Bekväma parkeringsmöjligheter, Rymliga och välplanerade butiksytor, Snabba kassor, Färskvaror av hög kvalitet, Egen bageriavdelning

Välkommen till Lidl, en matupplevelse som kommer att förvåna och glädja dig. Här möter du ett rikt utbud av färska grönsaker som kommer att förvandla dina middagar till en fest för smaklökarna. Men det är inte bara det färska som lockar, utan även vårt breda sortiment av spännande europeiska produkter.

På Lidl hittar du allt du behöver till ett pris som slår det mesta. Vi erbjuder varor som håller högsta kvalitet, även långt efter det sista förbrukningsdatumet. Så slå till och prova något nytt idag, vi lovar att du inte kommer att bli besviken. Hos Lidl handlar du smart och äter gott, varje dag!

3.Limone & Dolci

Limone & Dolci
Limone & Dolci - en smak av Italien i hjärtat av Stockholm. Njut av äkta italienska delikatesser, från krämig gelato till läckra luncher med genuina smaker. Vår trevliga personal välkomnar dig med öppna armar till en kulinarisk upplevelse som tar dig till solens land.

Upptäck en meny fylld med autentiska rätter, tillagade med passion och färska råvaror. Unna dig en härlig pasta med fyllig sås, en rykande het pizza eller en fräsch sallad med grönsaker direkt från marknaderna. Oavsett vad du väljer, garanterar vi dig en smakupplevelse som kommer att lämna dig mätt, nöjd och sugen på mer.

4.Lerum Fisk & Delikatesser

Lerum Fisk & Delikatesser
Lerum Fisk & Delikatesser är sjömatens kung i Göteborg. Hos oss hittar du alltid färsk och utsökt fisk och skaldjur, och vår beställnings- och upphämtningsservice gör att det aldrig varit enklare att njuta av havets läckerheter. Vår service är en fröjd för sinnet, med personal som är lika vänlig som kunnig.

Vårt renommé bygger på vårt kompromisslösa fokus på kvalitet. Varje exemplar av vår fisk och våra skaldjur är handplockat med omsorg. Vi är särskilt stolta över våra kräftor, som alltid kokas till perfektion, oavsett storlek. Vår expertis garanterar att varje tugga är en fröjd för gommen. Så om du längtar efter havets läckerheter av högsta kvalitet, är Lerum Fisk & Delikatesser ditt självklara val.

5.Unossons Charkuteri

Unossons Charkuteri
Unossons Charkuteri är ett gastronomiskt paradis för finsmakare och matälskare. Varje besök i deras delikata butik är en kulinarisk upplevelse som ger dina smaklökar en oförglömlig resa. Från exklusiva ostar och charkuterier till finaste delikatesser, erbjuder Unossons endast det bästa av det bästa.

Den kunniga och passionerade personalen på Unossons guidar dig genom deras utsökta utbud och hjälper dig att välja de perfekta ingredienserna för att skapa en oförglömlig middagsupplevelse. Vare sig du är en erfaren gourmé eller en nyfiken hemmakok, kommer Unossons att förse dig med allt du behöver för att imponera på dina gäster och skapa minnen som kommer att vara i en livstid.

6.Life Lerum

Life Lerum

7.ICA Supermarket Servett, Lerum

Den perfekta mataffären för hela familjen.

  • Betyg: 3,9/5 (517 Review by google)
  • Adress:

    Almekärrsvägen 1, 443 39 Lerum, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 22

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av produkter för alla behov.

  • Produktkvalitet:

    Produkter av hög kvalitet som håller måtten.

  • Kundservice:

    Trevlig och hjälpsam personal som alltid finns där för dig.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Rymlig parkering, Lättåtkomligt läge, Stora gångar, Bra öppettider, Modern inredning

ICA Supermarket Servett i Lerum är en pärla bland mataffärer. Den nyrenoverade butiken bjuder på en ljus och välkomnande miljö med ett brett utbud av färska råvaror och delikatesser. Personalen är alltid glad och hjälpsam, vilket gör handlandet till en ren njutning.

Trots att ICA Supermarket Servett är något dyrare än andra matbutiker i området, vägs det upp av butikens bekvämlighet. Med gott om parkeringsplatser och en perfekt storlek är det enkelt att hitta det du söker. Och när du väl är där kommer det generösa sortimentet att locka dig att upptäcka nya smaker och kulinariska äventyr.

8.Hemköp

Hemköp
Hemköp Solkatten är den perfekta mataffären för dig som värdesätter bekvämlighet och kvalitet. Med sitt centrala läge i Solkatten, där du har nära till andra butiker och apotek, blir det enkelt att handla allt du behöver.

Butiken har en lagom storlek, vilket gör att du snabbt och smidigt kan hitta det du söker. Sortimentet är brett och erbjuder allt från färska råvaror till färdiga måltider. Dessutom har Hemköp ofta bra kampanjpriser, så att du kan spara pengar på dina inköp. Självscanningskassorna gör det dessutom enkelt och smidigt att betala.

9.ICA Nära Hallsås

ICA Nära Hallsås
Upptäck fröjden i att handla på ICA Nära Hallsås! Med sin vänliga personal och behagliga atmosfär kommer du att känna dig välkommen från det ögonblick du stiger in. Oavsett om du söker de vardagliga favoriterna eller vill unna dig något speciellt, har ICA Nära Hallsås allt du behöver.

Trots butikens mindre storlek ryms ett imponerande utbud av varor, från färska råvaror till delikatesser. Få inspiration i de välsorterade hyllorna och låt dig guida av personalens kunskap och passion för mat. Med sin inbjudande atmosfär och förstklassiga service garanterar ICA Nära Hallsås en smidig och trevlig shoppingupplevelse. Varmt välkommen!

10.Solkatten

Ett brett utbud av produkter för alla behov.

Solkatten
  • Betyg: 3,8/5 (921 Review by google)
  • Adress:

    Adelstorpsvägen, 443 30 Lerum, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett utbud av produkter för alla behov.

  • Produktkvalitet:

    Hög kvalitet på produkter, med fokus på hållbarhet.

  • Kundservice:

    Trevlig och hjälpsam personal som ger god service.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Wifi, Toaletter, Tillgänglighetsanpassat, Utomhusområde

Solkatten är ett litet, mysigt shoppingcenter med ett brett utbud av butiker. Här hittar du allt från kläder och skor till hemelektronik och mat. Solkatten har också ett stort utbud av restauranger och kaféer, så du kan ta en paus från shoppingen och njuta av en god måltid.

Lerums centrum är ett trevligt och livligt område med ett stort utbud av butiker, restauranger och kaféer. Här hittar du allt från lokala butiker till stora kedjor, så det finns något för alla. Lerums centrum har också en härlig torghandel, där du kan köpa färska råvaror och lokala produkter.
Postförslag