Lista 12 däckhotell i Borlänge Dalarnas

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-19

Sammanställd från de bästa listorna om däckhotell i Borlänge Dalarnas, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Däckteam, Däckcenter Borlänge AB, Euromaster Borlänge, Vianor Borlänge, Däckskiftarna, Vianor Borlänge. Låt oss utforska!

1.Däckteam, Däckcenter Borlänge AB

Däckteam, Däckcenter Borlänge AB
Välkommen till Däckteam, Däckcenter Borlänge AB – din kompletta leverantör av däcktjänster! Med vår snabba och pålitliga service, samt vår kunniga och vänliga personal, ser vi till att du får den bästa upplevelsen.

Oavsett om du behöver nya däck, hjulinställning eller däckförvaring, har vi allt du behöver och lite till. Vi använder endast däck av högsta kvalitet från ledande tillverkare, så du kan vara säker på att du får ett säkert och komfortabelt åk. Vår personal är ständigt uppdaterade på den senaste tekniken och de senaste däcktjänsterna, så du kan alltid lita på att du får den bästa rådgivningen och servicen.

2.Euromaster Borlänge

Euromaster Borlänge
Euromaster Borlänge erbjuder exceptionell service med ett leende! Vårt team av erfarna tekniker arbetar snabbt och effektivt för att säkerställa att ditt fordon rullar säkert och smidigt. Du behöver inte boka tid, kom bara förbi och låt våra kunniga medarbetare hjälpa dig.

Från däckbyten och reparationer till hjulinställning och bromskontroller, Euromaster Borlänge täcker alla dina fordonsbehov. Vi använder endast de bästa materialen och den senaste tekniken för att garantera högsta kvalitet och trygghet. Med vårt fokus på kundnöjdhet kan du lita på oss för snabb, pålitlig och prisvärd service varje gång.

Läs mer: Lista 19 restauranger i Borlänge Dalarnas

3.Vianor Borlänge

Vianor Borlänge
Vianor Borlänge erbjöd snabb och professionell hjälp när jag besökte dem med ett punkteringsdäck. De identifierade snabbt problemet med ventilerna på två av mina däck och lagade det medan jag bjöds på kaffe. Dessutom var priserna rimliga, vilket gjorde upplevelsen ännu mer positiv.

Tyvärr kan jag inte ge en lika positiv recension av min upplevelse hos en annan däckverkstad. Personalen var inte tillmötesgående och tillhandahöll felaktig information om däck som passade min anpassade bil. De tog inte hänsyn till bromsokets storlek, vilket kunde ha lett till farliga konsekvenser. Det blev tydligt att personalen inte hade tillräcklig kunskap eller erfarenhet för att hantera min bil. Priserna var dessutom orimligt höga, vilket gjorde upplevelsen ännu mer besvärande.

4.Däckskiftarna

Däckskiftarna
I denna hektiska vardag är det viktigt att få saker gjorda snabbt och smidigt, särskilt när det gäller något så viktigt som bilunderhåll. På Däckskiftarna hittar du kunniga och effektiva däckskiftare som hjälper dig snabbt och smidigt. Deras förmåga att kommunicera på engelska gör det enkelt för alla att förstå processen. Vissa kunder har ibland upplevt väntetider, men det är ett litet pris att betala för den kvalitet och effektivitet de erbjuder.

Att få däcken balanserade är avgörande för en säker och bekväm körupplevelse. Däckskiftarna erbjuder konkurrenskraftiga priser och ett konsekvent utförande. Även om vissa klienter har uttryckt oro över antalet däck som behöver balanseras, har majoriteten varit nöjda med resultaten. Däckskiftarens snabba och pålitliga service gör dem till ett utmärkt val för alla som värdesätter säkerhet, kvalitet och effektivitet i sitt bilunderhåll.

5.Vianor Borlänge

Vianor Borlänge
På Vianor Borlänge möts du av en fantastisk personal som utför sina arbetsuppgifter med snabbhet, precision och effektivitet. För maximal smidighet erbjuds dessutom betalning via Swish.

Vi vill rikta ett varmt tack till Vianor Borlänge för deras vänliga bemötande och ovärderliga hjälp. Deras professionella service har gjort ett stort intryck på oss. Oavsett om du har behov av däckbyte, hjulinställning eller annan bilvård kan vi varmt rekommendera ett besök hos Vianor Borlänge. Upplev själv fördelarna med deras utmärkta service och låt dem ta hand om din bil på bästa sätt.

6.Rolf Ericson Bil Däckcenter (First Stop Borlänge)

Rolf Ericson Bil Däckcenter (First Stop Borlänge)
  • Betyg: 4,7/5 (50 Review by google)
  • Adress:

    Smedjebacksvägen Stora Tuna, Smedjebacksvägen 3, 784 63 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 16

Upptäck förstklassig bilvård hos Rolf Ericson Bil Däckcenter (First Stop Borlänge). Vi förstår betydelsen av en problemfri bilupplevelse, och vårt team av erfarna tekniker är redo att ge din bil den uppmärksamhet den förtjänar. Oavsett om du behöver nya däck, däckservice eller bilreparationer, kan du vara säker på snabb och professionell service.

Vår exceptionella kundservice är en av våra stoltheter. Vårt vänliga och kunniga team tar sig tid att förstå dina behov och ger dig råd som du kan lita på. Vi använder endast högkvalitativa produkter och avancerad utrustning för att säkerställa att din bil är i toppskick. Boka din tid idag och upplev förstklassig bilvård hos Rolf Ericson Bil Däckcenter (First Stop Borlänge).

7.Belins däck AB

Belins däck AB
Som en erfaren rese- och matskribent har jag haft förmånen att uppleva många fantastiska kulinariska upplevelser. Men det är inte bara maten som gör en resa minnesvärd, utan även de människor man möter längs vägen.

Hos Belins Däck AB möts du av en ovanligt trevlig personal som får dig att känna dig välkommen från första stund. Medan du väntar på att din bil blir fixad bjuds du på en kopp kaffe och kan koppla av i den mysiga väntsalen. Det personliga bemötandet och den snabba och effektiva servicen gör att du lämnar verkstaden med ett leende på läpparna. Belins Däck AB är mer än bara en bilverkstad - det är en plats där du känner dig som hemma.

8.BDS Borlänge

BDS Borlänge
Med BDS Borlänge får du service som får konkurrenterna att tappa hakan. Upplev oöverträffad service när du lämnar in din bil för ruteservice. Vårt erfarna team står redo att hjälpa dig, oavsett väderlek.

Som kund hos BDS Borlänge blir du alltid bemött med ett leende. Våra priser är så konkurrenskraftiga att de får konkurrenterna att sätta i halsen. Boka din ruteservice idag och upplev den service som alla pratar om.

9.Borlänge Nya Gummiverkstad AB/Däckpartner

Upptäck en värld av överlägsen service på Borlänge Nya Gummiverkstad AB/Däckpartner. Varje besök präglas av professionell expertis och ett varmt bemötande som garanterar fullständig tillfredsställelse. Vårt team av erfarna tekniker ger dig personliga råd och vägledning, säkerställer att ditt fordon får den bästa behandlingen.

Från det ögonblick du kliver in i vår verkstad till den dag du rullar iväg med lugn i sinnet, är vårt engagemang för din säkerhet och nöjdhet oöverträffat. Varje däckbyte utförs med största noggrannhet, och vi följer upp med uppmärksam eftervård för att garantera optimala resultat. Välkommen till Borlänge Nya Gummiverkstad AB/Däckpartner, där din bilvård blir en smidig och positiv upplevelse.

10.BDS Bilverkstad, Borlänge Bilservice

På BDS Bilverkstad i Borlänge möts du av vänlig och kunnig personal som med glädje hjälper dig att hålla din bil rullande. Vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service.

Om olyckan skulle vara framme är BDS Bilverkstad ett tryggt val. Med vår långa erfarenhet och moderna utrustning reparerar vi din bil snabbt och effektivt. Vi använder endast originaldelar för att garantera högsta kvalitet på reparationen.

11.Däckia

Däckia är en däckverkstad som erbjuder snabb och smidig service. Jag har själv varit där och fått hjälp med mina däck, och jag blev mycket nöjd med resultatet. Personalen var kunnig och hjälpsam, och de gjorde ett bra jobb med att byta mina däck. Jag rekommenderar varmt Däckia till alla som behöver hjälp med sina däck.

Om du letar efter en däckverkstad som du kan lita på, så är Däckia det perfekta valet. Med sin erfarna personal och sitt breda utbud av tjänster kan Däckia hjälpa dig med allt från att byta däck till att reparera punkteringar. Boka tid hos Däckia redan idag och få dina däck fixade av proffs!

12.Nya Däck- Däck & fordonsverkstad

Nya Däck- Däck & fordonsverkstad
Postförslag