Lista 11 lunchrestaurangerna i Burlöv Skåne

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-07-08

Sammanställd från de bästa listorna om lunchrestaurangerna i Burlöv Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Mor Marnas Matsal, Tandoori House, Asia restaurant, Via Piazza, Bröderna D&D. Låt oss utforska!

1.Mor Marnas Matsal

Mor Marnas Matsal
Njut av Mor Marnas utsökta matupplevelser, där varje tugga är ett kulinariskt äventyr. Från vår omtalade pyttipanna, serverad i generösa portioner till vårt fräscha salladsbord fyllt med krispiga grönsaker, kommer din lunchpaus att förvandlas till en gastronomisk fest.

Låt din smaklökar dansa med våra vällagade rätter tillagade med kärlek och de finaste råvarorna. Våra kockar har trollat fram en meny som tillfredsställer både den hungrigaste magen och den mest kräsna smaklökarna. Kom och upplev skillnaden på Mor Marnas, där varje måltid är ett minne för livet.

Läs mer: Lista 17 lunchrestaurangerna i Skåne

2.Tandoori House

Tandoori House
Upplev en kulinarisk resa till Indiens smaker på Tandoori House, den främsta indiska restaurangen i Burlöv. Låt våra erfarna kockar förföra dina smaklökar med läckra rätter tillagade med färska ingredienser och autentiska kryddor.

Varje måltid är en konstverk, vackert presenterad och fylld av smaker som kommer att glädja din själ. Njut av den utsökta doften av grillat kött, det kittlande kryddiga smakar av curryrätter och den söta smaken av läckra efterrätter. Oavsett om du letar efter en avslappnad lunch eller en minnesvärd middag, kommer Tandoori House garanterat att imponera.

3.Asia restaurant

Asia restaurant

4.Via Piazza

Via Piazza
På Via Piazza serveras en gudomlig carbonara, och som en extra bonus ingår läsken i lunchpriset. Njut av dagens lunch även under helgerna. Maten kommer snabbt till bordet, är fräsch, smakrik och rykande varm. Kaffet är utsökt, och personalen är vänlig och tillmötesgående. Glass och bakverk ser också lockande ut.

Missa inte den fantastiska, prisvärda och nygjorda pizzan som är klar på bara 15 minuter. Vi ger den ett stort tumme upp!

5.Bröderna D&D

Bröderna D&D
Upplev den gastronomiska himlen på Bröderna D&D, ett sant matmecka som kommer att förtrolla dina smaklökar. Vår app gör beställningen enkel, låt oss skämma bort dig med mästerverk av pizza i lugnet i ditt eget hem. Inom 10-15 minuter blir din drömvärld till verklighet när du hämtar ditt läckra konstverk.

Vi välkomnar familjer och stora sällskap med öppna armar. Vår snabba service och uppmärksamma personal ser till att alla känner sig välkomna. Oavsett om du längtar efter en kall öl att ackompanjera din utsökta pizza eller bara njuter av det utsökta sällskapet är Bröderna D&D platsen som kommer att göra ditt besök till ett minnesvärt tillfälle. Varje tugga är en symfoni av smaker och varje besök en upplevelse du kommer att längta efter att upprepa.

6.Burlövs Rasten

Burlövs Rasten
Upplev en kulinarisk resa till Burlövs Rasten, där smaklökarna dansar i harmoni med varje tugga. Våra mästerkockar trollar fram gastronomiska mästerverk som kittlar sinnena och lämnar dig med ett oemotståndligt sug efter mer. Från saftiga biffar till spröda sallader och delikata desserter, varje rätt är ett konstverk som kommer att förgylla din måltid.

På Burlövs Rasten välkomnas du med öppna armar av vår uppmärksamma personal, som alltid finns där för att uppfylla dina minsta önskemål. Vår service är lika exceptionell som vår mat, och vi strävar efter att ge dig en minnesvärd upplevelse från det ögonblick du kliver innanför dörren till det ögonblick du går mätt och belåten. Besök Burlövs Rasten idag och låt oss ta dig med på en kulinarisk resa du sent kommer att glömma.

7.Kryddhyllan

Stans bästa korv med bröd

Kryddhyllan
  • Betyg: 3,7/5 (281 Review by google)
  • Adress:

    Burlöv Centrum, Kronetorpsvägen 2, 232 37 Arlöv, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Fördelar:

    Trevlig personal, prisvärd mat, familjevänligt

  • Nackdelar:

    Kan vara lite trångt, menyn inte så varierad, läget är inte det bästa

  • Populär meny:

    Korv med bröd, hamburgare, kycklingsallad

  • Prisklass:

    $$

  • Korv
  • Hamburgare
  • Sallad
  • Familjevänligt
  • Prisvärt
Kryddhyllan är en kulinarisk oas där smakerna dansar på tungan. Personalen, med sin osvikliga charm och gedigna kunskap, guidar dig genom ett universum av kryddor och delikatesser. Deras entusiasm är smittande och deras professionella råd hjälper dig att skapa minnesvärda måltider.

Stig in i Kryddhyllans förtrollande värld, där varje burk och påse rymmer en skatt av kulinariska möjligheter. Upptäck de mest exotiska kryddor, handplockade från världens alla hörn. Låt dig inspireras av kunniga experter som delar med sig av sina hemligheter och hjälper dig att uppnå nya höjder inom matlagningen. Kryddhyllan är inte bara en butik – det är en destination för smakälskare och en port till ett liv fyllt av kulinariska äventyr.

8.Sashi Sushi Salad Burlöv center

Sashi Sushi Salad Burlöv center
Välkommen till Sashi Sushi Salad i Burlöv Center, där du kan njuta av utsökta sushi delikatesser som är lika goda som på Malmös centralstation. Vårt team välkomnar dig med ett varmt leende och passion för att servera dig den bästa möjliga matupplevelsen. Vår meny erbjuder ett brett utbud av nygjorda sushi-kreationer, noggrant förberedda med färska och smakrika ingredienser.

Upptäck en värld av smaker med varje tugga hos Sashi Sushi Salad. Från klassiska nigiri och maki-rullar till spännande kombinationslådor finns det något för alla smaker och tillfällen. Unna dig en lunch som ger energi till eftermiddagen eller njut av en utsökt middag med vänner och familj. Oavsett ditt val kan du vara säker på att du får mat av högsta kvalitet och ett service som överträffar dina förväntningar. Kom och upplev varför Sashi Sushi Salad förtjänar ett högre betyg – vi ser fram emot att få servera dig snart!

9.Wok Kitchen

Wok Kitchen
Upptäck smakupplevelser bortom det vanliga på Wok Kitchen i centrala Lund!

Låt dig förtrollas av en kalejdoskop av dofter och smaker när du kliver in i vårt moderna mattempel. Våra erfarna wokmästare trollar fram kulinariska konstverk med precision och passion, med färska ingredienser som väcker dina sinnen. Från syrligt fräsch lemon chicken till fyllig och kryddig schezuanbeef finns något som kittlar varje gom. Kom och upplev en gastronomisk resa som kommer att lämna ett oförglömligt avtryck!

10.Brukets Lunch & Catering AB

Upplev en smakrik resa till Thailand när du besöker Brukets Lunch & Catering AB för deras omtalade thailändska buffé. Njut av en utsökt symfoni av smaker med traditionella rätter som nudlar med fläsk, krispiga vårrullar och fluffigt ris. Avsluta din måltid med en ljuvlig kaka som sätter pricken över i:et på denna kulinariska upplevelse.

Sedan den skickliga kocken Janne tog över köket har matens kvalitet nått nya höjder. Varje ingrediens är noggrant utvald för att skapa rätter som glädjer både ögon och smaklökar. Låt Brukets Lunch & Catering AB ta dig med på en kulinarisk resa till Thailand och skapa minnen som kommer att bestå.

11.Burlövs Pasta

Burlövs Pasta
Upptäck smakerna från Italien på Burlövs Pasta, där passionen för mat lyser igenom i varje rätt. Njut av en smakfull upplevelse med färsk, hemgjord pasta, tillagad till perfektion och omsorgsfullt komponerad för en himmelsk njutning. Våra generösa portioner till överkomliga priser gör varje måltid till ett festligt tillfälle.

Trots en något åldrad exteriör bjuder Burlövs Pasta på en varm och välkomnande atmosfär. Låt den avslappnade och opretentiösa miljön förhöja din kulinariska resa. Vårt dedikerade team står redo att guida dig genom menyn och rekommendera de rätter som passar din smak bäst. Besök oss idag för en oförglömlig matupplevelse där smakerna av Italien förtrollar dina smaklökar.
Postförslag