Lista 10 lunchrestaurangerna i Tibro Västra Götaland

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-07-10

Sammanställd från de bästa listorna om lunchrestaurangerna i Tibro Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Kathy Thai Restaurang, Restaurang & Pizzeria Milan i Tibro, Restaurang China, Sushi Nikko, Pizzeria Campino. Låt oss utforska!

1.Kathy Thai Restaurang

Kathy Thai Restaurang
Välkommen till Kathy Thai Restaurang - en smakresa till Thailand mitt i Sverige! Upplev en sann fest av dofter och smaker i vår vackert inredda restaurang med en generös och välsmakande buffé som får dina smaklökar att dansa av lycka. Vår passionerade personal minns sina kunder och ger dig en varmt välkomnande varje gång. Missa inte vår fantastiska anka, en kulinarisk höjdpunkt som även finns att ta med hem för en oförglömlig middagsupplevelse.

Upptäck den unika charmen hos Gnistrande Thai Restaurang, där färgglada dekorationer skapar en livlig atmosfär. Vår fräscha buffé erbjuder en rik variation av autentiska thailändska rätter som tillfredsställer alla smakpreferenser. Den trevliga personalen och det centrala läget nära Vätternrundan gör oss till ett utmärkt val för både lunch och middag.

Läs mer: Lista 16 lunchrestaurangerna i Västra Götaland

2.Restaurang & Pizzeria Milan i Tibro

Den bästa pizzerian i Tibro!

Restaurang & Pizzeria Milan i Tibro
  • Betyg: 4,2/5 (330 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 10, 543 32 Tibro, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 22

  • Fördelar:

    Mycket god mat, trevlig personal, mysigt ställe

  • Nackdelar:

    Lång väntetid, lite dyrt, kan bli trångt

  • Populär meny:

    Pizza, pasta, kebab

  • Prisklass:

    $$

  • italienskt
  • pizza
  • pasta
  • kebab
  • restaurang
Restaurang & Pizzeria Milan i Tibro erbjuder en smakresa med råvaror av högsta kvalitet och vällagade rätter som garanterar flera besök. Den trevliga personalen, alltid på gott humör, förhöjer upplevelsen och gör varje måltid till en minnesvärd stund.

Oavsett om du väljer en välsmakande pizza eller en generös kebabtallrik, kommer den snabba serveringen och den utsökta smaken överträffa dina förväntningar. Restaurangens lugna atmosfär, perfekt för en avkopplande middag, kompletteras av det stora urvalet av rätter som tillfredsställer alla smaker. Låt dig hänföras av Milans kulinariska konst och skapa minnen som du kommer att värna om länge.

3.Restaurang China

Restaurang China

4.Sushi Nikko

Sushi Nikko
Sushi Nikko är ett populärt sushiställe i Göteborg som erbjuder en bred meny med klassiska och moderna sushikombinationer. Deras sushi är alltid fräsch och välsmakande, och personalen är vänlig och hjälpsam. Servicen är snabb och effektiv, vilket gör Sushi Nikko till ett bra ställe att äta lunch eller middag på.

Men om vi ska jämföra Sushi Nikko med Bang Sushi i Kortedala, så måste vi ge Bang Sushi en liten fördel. Bang Sushis sushi är ännu färskare och godare, och deras personal är ännu vänligare och mer hjälpsam. Servicen är också snabbare och effektivare, vilket gör Bang Sushi till ett ännu bättre ställe att äta lunch eller middag på.

5.Pizzeria Campino

Den bästa pizzan i Tibro!

Pizzeria Campino
  • Betyg: 4,1/5 (189 Review by google)
  • Adress:

    Stora Torget 3, 543 30 Tibro, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 21

  • Fördelar:

    Mycket god mat, trevlig personal och centralt läge.

  • Nackdelar:

    Kan vara lite dyrt och lång väntetid ibland.

  • Populär meny:

    Pizza, pasta och sallader

  • Prisklass:

    $$

  • pizza
  • pasta
  • sallad
  • italienskt
  • centralt
Pizzeria Campino, ett smakäventyr utöver det vanliga! När hungern tar över och begäret efter en riktigt god pizza gör sig påmint, är det hit du ska bege dig. På Campino möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där den utsökta doften av nygräddade pizzor sveper genom luften.

Med noggrant utvalda råvaror och en passion för det italienska köket skapar Campinos pizzabagare mästerverk som kommer att kittla dina smaklökar. Oavsett om du föredrar en klassisk Margherita eller en mer vågad skapelse med spännande toppingar, så garanterar Campino en smakupplevelse som kommer att få dig att längta tillbaka efter mer. Och för att fullända upplevelsen serveras den grekiska ölen Mythos, en perfekt kombination till den italienska delikatessen.

6.Pizzeria Hörnebo

Pizzeria Hörnebo
Välkommen till Pizzeria Hörnebo, den ultimata destinationen för läckerheter! Vi bjuder på en symfoni av smaker med våra stora, härliga pizzor, fyllda till bredden med dina favoritpålägg. Vare sig du suktar efter en klassisk Margherita eller något mer äventyrligt, vågar vi lova att du kommer att bli imponerad av vår kvalitet och generösa portioner.

Men det är inte allt! Förutom vår läckra pizza erbjuder vi även ett brett utbud av kebab, sallader och burgare, allt till otroliga priser. Och för din bekvämlighet hittar du även en närbutik i den andra änden, där du kan köpa tobak och diverse andra varor. Så kom in till Pizzeria Hörnebo idag och upplev den kulinariska himmelriket. Med vår snabba service och trevliga personal garanterar vi en oförglömlig upplevelse.

7.Sukalayabaanthai

Sukalayabaanthai
Välkommen till en gastronomisk oas där smakerna dansar på din tunga! Sukalayabaanthai är den perfekta destinationen för såväl äventyrare som finsmakare. Med en atmosfär som värmer själen och en meny som får dina smaklökar att sjunga, lovar vi en oförglömlig kulinarisk upplevelse.

Oavsett om du är en lokalbo eller en resenär på jakt efter autentiska thailändska smaker, kommer Sukalayabaanthai att överträffa dina förväntningar. Från kryddiga curryr till läckra nudlar och fräscha sallader, varje rätt är en hyllning till det traditionella thailändska köket. Låt våra skickliga kockar guida dig genom en smakresa som kommer att göra dina sinnen glada!

8.Gallerians Pizzeria och Salladsbar

Gallerians Pizzeria och Salladsbar
Gallerians Pizzeria och Salladsbar är ett måste för alla som älskar mat! Deras kebab är legendarisk, med generösa portioner och en smak som får dig att längta efter mer. Kombinera det med deras krispiga pommes frites och du har en himmelsk måltid.

Men det slutar inte där. Gallerians erbjuder även gudomliga pizzor med en deg som är lika luftig som ett moln och topping som smälter i munnen. Oavsett om du är sugen på en klassisk Margherita eller en mer vågad skapelse kommer du inte att bli besviken. Besök Gallerians Pizzeria och Salladsbar idag och upplev smaken av äkta kulinarisk magi!

9.SpaTerrassen

SpaTerrassen

10.Millners Plaza

Millners Plaza
Postförslag