Lista 10 kinesiska restaurangerna i Lidingö Stockholm

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-06-25

Sammanställd från de bästa listorna om kinesiska restaurangerna i Lidingö Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Restaurang Bryggan, Krua Thai, Thaivagnen, Ani Sushi japansk restaurang, Lis wok sushi. Låt oss utforska!

1.Restaurang Bryggan

Restaurang Bryggan
  • Betyg: 4,3/5 (225 Review by google)
  • Adress:

    Gåshagaleden 12, 181 63 Lidingö, Sverige

  • Öppettider:

    17 till 21

  • Fördelar:

    Mysig atmosfär, härlig utsikt och utsökt mat

  • Nackdelar:

    Höga priser, begränsad meny och långsam service

  • Populära menyer:

    Lax med dillstuvad potatis, räksmörgås och köttbullar med mos

  • Prisintervall:

    $$$

  • Specialpunkt:

    Njut av en gastronomisk upplevelse vid vattnet

  • Taggar:

    sjöutsikt, skaldjur, husmanskost, romantiskt, pricy

Läs mer: Lista 19 restauranger i Lidingö Stockholm

2.Krua Thai

Krua Thai
Upplev en kulinarisk resa till Thailand när du besöker Krua Thai. Våra kockar, erfarna från det asiatiska köket, trollar fram smakrika rätter som kittlar dina smaklökar. Vår Phad Thai, med sin balanserade mix av söta, salta och syrliga smaker, är en fröjd för gommen. Njut även av vår wokade biff med chili, en perfekt sammansättning av kryddig hetta och saftigt kött.

Atmosfären på Krua Thai är varm och välkomnande, med en touch av äkthet. Vår lilla men mysiga matsal rymmer upp till 10 personer, vilket skapar en intim och hemtrevlig stämning. Låt våra engelsktalande ägare och thailändska kockar guida dig genom vår meny och rekommendera rätter som passar just dina preferenser. För en prisvärd lunch för endast 89 kronor kan du njuta av en välsmakande nudel- eller risrätt med ditt val av fläsk eller kyckling. Kom och upptäck smaken av Thailand på Krua Thai!

Läs mer: Lista 14 kinesiska restaurangerna i Stockholm

3.Thaivagnen

Thaivagnen
Thaivagnen på Lidingö är en fantastisk liten restaurang som serverar utsökt thaimat med en mycket trevlig personal. Den är mycket populär bland oss som bor på Lidingö. Du kan sitta ner vid något av borden för en härlig måltid eller ta med dig maten hem.

Pad thaien är en av mina favoriträtter här. Den har en perfekt balans mellan sött, surt och salt. Köttet är mört och saftigt, och nudlarna är tillagade precis så som de ska vara. Jag rekommenderar också att prova deras vårrullar, som är krispiga och välsmakande.

4.Ani Sushi japansk restaurang

Ani Sushi japansk restaurang

5.Lis wok sushi

Lis wok sushi
Upplev en smaksensation på Lis Wok Sushi! Våra skickliga sushihantverkare skapar utsökta konstverk som är fräscha, välsmakande och gjorda med omsorg. Från klassiska nigiri till innovativa rullar med spännande fyllningar – vårt menyval är kanske begränsat, men din njutning är oändlig. Vårt team är alltid redo att anpassa beställningar och säkerställa att varje gäst har en minnesvärd matupplevelse.

Men vänta, det finns mer! Våra wokrätter är lika oemotståndliga. Njut av härliga dofter och saftiga smaker när vi tillagar din wok precis framför dina ögon. Från krispiga grönsaker till saftiga nudlar och saftigt protein – varje tugga är en explosion av kulinariskt nöje. På Lis Wok Sushi förenas sushi-mästerverk och utsökta wokrätter för att skapa en gastronomisk upplevelse som lämnar ett bestående intryck.

6.Katsu Sushi

Katsu Sushi
Sushi i spårvagnens slutstation? Ja, tack! Katsu Sushi är ett oväntat fynd vid linjens ände, där du kan mätta magen och släcka törsten med en lätt öl (2,2%). Vankas fredag? Då får du läckra nigiris och rolls för en blygsam summa.

Oavsett om du väljer den fräscha pokeskålen eller dagens special, kan du förvänta dig mat av god kvalitet. Sushin håller medelklass, utan att nå några gastronomiska höjder. Men med tanke på det låga priset är det en kryddad upplevelse som överträffar förväntningarna. Unna dig en 9-bitars lax för endast 130 kronor, perfekt för barnen eller som ett prisvärt tilltugg.

7.Miyabi

Njut av japansk mat med en fantastisk utsikt över vattnet

Miyabi
  • Betyg: 3,6/5 (259 Review by google)
  • Adress:

    Hersbyholms stationshus, Kyrkvägen, 181 42 Lidingö, Sverige

  • Öppettider:

    11 till 21

  • Fördelar:

    Vacker utsikt, trevlig personal, god mat

  • Nackdelar:

    Lång väntetid, dyrt, små portioner

  • Populär meny:

    Sushi, sashimi, tempura

  • Prisklass:

    $$$

  • Japanskt
  • Sushi
  • Sashimi
  • Tempura
  • Vacker utsikt

8.Super Wok

Super Wok

9.Azuki sushi

Azuki sushi
Upplev den autentiska smaken av Japan på Azuki Sushi. Med en varm och inbjudande atmosfär och ett engagerat team som prioriterar din matupplevelse blir du omedelbart välkommen. Sjunk ner i den mysiga inredningen och låt dig förföras av läckerheter som tillagas med färska, högklassiga ingredienser.

Njut av det klassiska urvalet av sushi som smälter i munnen, med ett brett utbud av traditionella och innovativa rullar. Misosoppan värmer själen, medan yakitori, tillagad till perfektion, kittlar smaklökarna. För en umamirik upplevelse, prova kycklingteriyaki, mör och saftig, och ackompanjerad av en generös portion ris. Oavsett om du är en sushiälskare eller upptäcker japansk mat för första gången, så kommer Azuki Sushi att överträffa dina förväntningar.

10.KIKKA SUSHI (Sushibar.se) Lidingö

KIKKA SUSHI (Sushibar.se) Lidingö
Välkommen till Kikkas Sushi på Lidingö, ett kulinariskt paradis för sushiälskare och matentusiaster. Upplev utsökta sushikreationer tillagade med förstklassiga ingredienser och omsorg om detaljerna. Varje bit är ett konstverk som kommer att förföra dina smaklökar.

Men bortom den utsökta sushin erbjuder Kikkas Sushi även en välsmakande yakiniku-meny. Njut av mört och saftigt kött tillagat över en glödande grill. Och för en autentisk koreansk upplevelse, prova vår bibimbap med en mängd färska tillbehör och en oemotståndlig smakkombination.
Postförslag